söndag

Idag har jag väl inte gjort så mycket, pluggat matte och sånt, sen jobba :) Fy fan vilken jävla idiot som kom in xd Haha.
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, har svinont i huvudet och magen. Ska snart lägga mig hade jag tänkt mig, men som sagt har jag en jävla massa matte kvar att göra. Men jag överlever, som alltid.

Imorgon blir det um, slutar tidigt med. Jag hoppas på en bra dag.

Josefine Ryen, du är bäst (L)

puss.


lördag

Dagen har vart så sjukt bra. Vaknade med Daniel eftersom att  vi igårkväll bestämmde att han skulle stanna över natten med :) gick upp och duscha och fixade mig, sen halv tolv bussen till göteborg och träffa kusinvitamin :)<333 Alltså jag tror inte att folk fattar hur jävla sjuka vi kan vara tillsammans. I alla fall så försvann tusen spänn rätt snabbt, Ligger på 1900 nu vilket inte är bra :(  fick inte ens köpt allt jag behöver. Blev i alla fall skor, ett linne, två tröjor, sju par strumpor, sex par trosor och örhängen eftersom att jag tappade mitt när vi åkte skridskor. Nu har jag precis käkat och släckt i hela lägenheten och tänt ljus. Hur mysigt som helst!

Jag kanske inte är världens bästa kompis. Men jag måste försöka lösa mina egna problem innan jag kan ta på mig massa annat. Jag hänger som sagt knappt med på vad som händer någonstans längre. Minst häger jag med mig själv. Och om det är nere ni tycker att jag är så tror jag inte att ni förstår någonting. För det är nog det minsta man kan säga att jag är. Men förlåt, jag kan faktiskt inte styra allt som händer i mitt liv och det blir ju inte direkt bättre av att ni säger hur dålig jag är och att jag inte bryr mig och sånt.  

Jag trodde inte att det kunde bli sämre men det kunde det tydligen.
Nu blir det nog duschen snart, sen sängen. Jag är så sjukt trött.
Puss

hemmaa.

Fy fan vad illa jag mår :( Har gjort det sen vi stod i matsalen, hatar den jävla lukten och som sagt klarar jag inte av att torka upp efter andra. Så jävla känslig är jag. So provet gick typ åt helvete... Men vad hade jag förväntat mig. Egentligen borde jag plugga matte och no eftersom att jag ligger efter. Jag hänger inte med någonting längre.

Snart kommer mamma hem tror jag och då blir det antagligen handla, sen jobba. Sista fredagen nu.
Puss.


Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything


When I'm speaking,
It's the voice of someone else


Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay


youre the reason that everything i know falls apart

Sitter och målar mina naglar nu, får göra om det ikväll igen. Fast då ska jag ha massa annat skit med. Idag ska jag och Jossan stå i matsalen på lunchen. Fy fan. Jag klarar verligen inte av att torka upp efter andra ;s Jag kommer spy. Fast man får cola och kaka. Sen så har vi so prov med :( Kan det typ halvt.

Igår blev väl inte som jag tänkt mig. Synd att man inte bara kan spola tillbaka tiden.

Mina planer för ikväll är ändrade förresten. Johns pappa fyller år så han kunde inte och Jossan och alla ska till Tjörn. Men jag orkar verkligen inte följa med eftersom att jag ska orka mig till Göteboorg imorgon, dessutom har jag ingen chans att ta mig ut dit. Så efter jobbet blir det Daniel. Mamma ska beställa pizza vilket jag inte är sugen på någonstans. Sen så ska dom till familjen Maxe och käka. Behöver inte följa med som tur är, för vad fan ska jag göra där? Emil har Gustav, Karl har Filip, Lovisa har Lovisa, jag har mamma och Petra? KUL! Visst jag har ju Albin med. Men jag känner inte precis för att spendera min kväll med en treårig pojke som typ hatar mig.


people dream about what you and me have found
inte längre...

skolan

Hann inte skriva inlägg innan skolan så jag gör det i skolan :D Jag och Jossan i cafeterian idag, har me oss datorerna men internetsladdarna räcker inte så vi kan inte använda internet på dom endå :( så jag står vid en skitdator. Men ja, det blir plugg, film och musik för oss :)

Det blir inte lättare av att höra alla saker om igen...

Ikväll blir det nog träna, sen pulgga som fan till so provet som jag inte kommer kunna...
puss

tomma ord

Jag fattar fan inte vad killar tänker med! Ni klarar ju för helvete inte ens av ett förhållande i mer än 2-3 månader. Fy fan.
Hannaaaaaaaa, hoppas att det löser sig, om inte så vet du att jag sitter i precis samma situation nu. Och det är förjävligt. Båda Daniel och Marcus var ju likadana typ, eller hur? I början av dagen eller dagen innan så var det skitbra, men sen så blir det som om någon sagt till dom att lägga ner allt. Och både du och jag vet hur jävla ont det gör.

Alltså... jag vet inte riktigt vad fan det är med mig :( Jag går från att vara så jävla arg till att gråta om och om igen. För tillfället är det gråta. Och det går inte att stoppa, jag tänker för mycket. Just nu vill jag tillbaka till när vi bara kramades och du sa att du älskade mig. Men det kommer inte hända igen. Och jag vill inte sitta vid datorn eller ligga bredvid mobilen och bara vänta på att du ska skriva. Men inget av det här händer överhuvudtaget. This is killing me.

"Jag önskar att jag låg bredvid dig så att jag kunde hålla om dig och trycka dig tätt intill mig för att viska hur mycket du betyder för mig i ditt öra."
Skitsnack? Tomma ord? Jag har inte en aning, men då kändes det bra. Nu känns det bara så jävla fake.

Snart åka och handla och så, duscha som fan sen. Bästa gråtstället i världen.


Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with 


fad fan håller jag på med

Varför ligger jag och gråter över någon idiot som inte gråter lika mycket över mig? Fy fan. Vad håller jag på med egentligen. Jag är helt jävla körd. Men jag ska säga som det är, jag är riktigt jävla förbannad på dig och din jävla skit. Jag fattar inte vad du håller på med. Hoppas fan att du gör det för som det är nu är det knappt någon chans att vi ens blir vänner igen. Och det är ditt egna jävla fel. Jag hoppas du mår riktigt jävla dåligt av att läsa det här, hoppas att det känns som ett hårt jävla slag i magen. För det är precis det jag känner och har känt varenda jävla dag nu. Jag hoppas att du är nöjd med allt du gjort och ställt till med.

Jag hatar det du skriver, jag hatar det du känner, jag hatar det du håller på med, jag hatar att du inte fattar någonting, jag hatar det du tänker om du ens gör det, jag hatar hur du bara skiter i att höra av dig, jag hatar det du gjort och förstört för mig.
Men jag hatar inte dig. Hur mycket jag än vill.

Tyvärr är det någon av oss som har känslor, som behöver må dåligt av allt som ens påminner om dig. Och som inte kan släppa taget och kommer göra allt för att få dig tillbaka.

Jävligt moget av mig att skriva detta, jag vet det. Men du får fan skylla dig själv som inte tar din tid att träffa mig och snacka om det!

Nu blir det skolan och nationella i engelska. VG på alla nationella än så länge. Fast detta kommer gå åt helvete.
Pusssss!

robin berglund - hoppas du mår bra

Jag har gått miste av nåt fint, nåt jag inte visste fanns.
Men kanske var det tomma ord, för nu så finns du inte alls.
Inga löften tänkte du, men du ska vet hur det känns i mig nu
Sommarflört 2 tusen tal, Det var du o det var jag.
Vi blicka ut mot öppet hav, jag kommer aldrig glömma av
alla stunderna du gav, alla orden som du sa
men du ska veta hur jag känner mig idag

Du va så fin, men du såra mig, det kändes som att du råna mig.
Så stark, o det visade du, men du har gjort så att det krisar nu
Så mjuk, när vi busade, men nu är alla planer grusade
o jag hoppas du är nöjd,
hoppas du fann rätt
o jag hoppas du mår bra på alla sätt


everything i do reminds me of you

Fy fan vad jag har vart arg ídag, i alla fall hela morgonen. Haha, spanskan var nog värst, eller vad tror du Fridur? :D
Men det blev bättre sen, fast då blev jag typ depp i stället. Men sen så blev det skridskor och då var jag glad (: Jag och johanna är fan bäst! Typ åka baklänges och allt! Andreas med :D Fast nu är jag lite halvdepp igen.

Och, om du inte fattat det så kommer vi nog inte bli vänner. Inte på ett bra tag i alla fall. Jag tror inte att du fattar hur det plågar mig att veta att nästa gång är det inte du och jag som ligger där i sängen, utan du och någon annan mycket bättre och finare. Du vet inte hur ont det gör att veta att du redan kommit över allt och inte känner på samma sätt som jag gör. Man går inte från att vara kär till att inte vara det på några dagar. Jag har sagt det tusen gånger förut och jag säger det igen; jag fattar inte hur du bara kan ge upp så jävla lätt och jag gör verkligen allt för en chans till. Om det så bara var så att jag fick en vecka på mig att visa att detta kan bli bra. Jag vill inte att du ska ha det bättre utan mig eller med någon annan. Just nu vill jag bara träffas så fort som möjligt och prata igenom allt och bli av med alla grejer, för som det är nu är det bara jobbigt att ha det liggandes här. Men jag kan inte tvinga dig till att träffa mig nu när du inte vill. Men det skulle behövas. Jag gör allt för att vi ska försöka bygga upp allt igen, även om du tror att det inte funkar. Jag vet inte alls vad du vill göra eller vad du vill att jag ska göra men allt jag tänker på är hur jävla bra jag hade det  med dig. Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv men nu är det borta. Egentligen borde jag inte skriva detta men det är så sjukt jobbigt att hålla inne det och ligga och gråta om nätterna för att du inte hör av dig. Jag vill att du ska ångra dig och sakna mig nåt sjukt. Men det blir alltid fel när jag tror att allt är så bra det kan bli. Jag vill ha dig tillbaka. Jag gör vad som helst.

Ändå är jag så jävla arg på dig så det finns inte. 
Varför kan alla andra men inte vi få det bättre? Och varför kan inte du bara bli kär igen.
Men jag måste skärpa mig, jag kan inte bete mig som något jävla småbarn längre. Och alla säger det till mig. Det är bara så jävla svårt. Jag fattar inte varför jag ska få all skit hela tiden.
Jag och Andreas kör köttbullen (y)

en hel vecka.

Bara en vecka har gått och det känns som typ ett år. Det gör ont.

Vart med John idag, kollat tv och gick och köpte glass, usch vad ont i magen jag hade. Och han är så jävla ofräsh ;o hahaha. Sen så putta han ner mig från sängen så jag fick as ont i ryggen och örat :( sen så har han typ plågat sönder mig. Bitit mig hårt som fan i armarna, JAG SER HELT MISSHANDLAD UT! Slemmigt så in i helvete var det med jävla åsna. Hahaha, fast du är bra ändå vännen :) (L)

Det blir jag, John och Jossan på fredag :) Mysigt som få.
Även om jag gärna haft med mig en till...

Men ja,  vad jag ska göra. 
Ska lägga mig i min sönderslagna säng nu.
God natt.

Robin Berglund - Min bästa vän

Jag hade en vän

som nästan precis

var likadan som mig.

Han var mitt allt.

Han värmde upp mig

när allt var kallt.


Han föll när regnet föll

han lyste på dan

han var min bästa vän

och hans bäta vän var jag.

Men sen försvann han hem

men han kommer snart igen.


För alla nätter utan honom

och alla nätter i ensamhet har gått.

Och jag ger honom dagen som kommer

och han får tillbaka all kärlek jag har fått.


Och min längtan blev sann.

Ja, han slängde sig ut

och rakt in i min famn.

Han höll om mig hårt

och han gav mig en blick

som nästan sa förlåt.


Men det är okej.

Du är ju här

du kommer stanna kvar

aldrig mer ett farväl.

Sen blev han tyst.

Och sen gav han mig en kyss.


För alla nätter utan honom

och alla nätter i ensamhet har gått.

Och jag ger honom dagen som kommer

och han får tillbaka all kärlek jag har fått.


Vi håller andan men vi andas

vi håller hårt om varandra.

Ja vi är två när vi vandrar.

Det känns så skönt att du stannar.


Vi kommer leva utan gränser

för du är sällsynt som en ängel.

Vi kommer leva tillsammans.

Det känns så skönt att du stannar.


För alla nätter utan honom

och alla nätter i ensamhet har gått.
Jag vill kunna känna igen mig i alla bra låtar, men det funkar inte längre.
(för er som inte fattar det så sjunger han egentligen om en tjej...)


just dont stand there and watch me fall

Hm.. Snart skolan och jag känner verkligen inte för det. Kommer inte gå bra någonstans. Brände mig nyss på plattången med, synd att det inte blev värre...

Men jag sluta ett i alla fall så jag hinner gå hem och sova innan jag ska vara med john eftersom att han slutar tjugo i fyra. Natten blev väl kanske inte jättebra, sov inte speciellt mycket om man säger så. Fast det har jag inte gjort dom senaste nätterna heller. Det händer för mycket på samma gång, jag hinner inte med.

Nu ska jag sminka mig, så att jag inte ser helt åt helvete ut i skolan, det har hänt alldeless för många gånger nu.
Bye.jag vill att du ska bry dig.

du dödar mig. allt dödar mig

Jobbat idag. Kom tre pers i första gruppen, vad är det som händer?

Jag plågas av att läsa om allas förhållanden. Om hur bra ni har det och hur mycket ni älskar varandra. Varenda bild och kommentar svider. Hela dagen har vart konstig. Helt tom.
Inget sms runt 12 inatt när du åker hem från kompisar, inget sms på morgonen, inget sms på dagen, inget sms i varje rast, inget sms efter jobbet. Inget sms då, inget sms nu, inget sms sen.
Du dödar mig.

Jag vet allvarlig talat inte vad jag ska göra.
Jag gör allt för en chans till..

Imorgon blir det John Hermansson, fy fan vad längesen det var. Och jag behöver dig nu vännen, mer än någonsin.
Fan vad jag saknar komfalägret med dig, det glömmer jag verkligen aldrig. Så jävla kul och mysigt och sjukt och allt. Du är bäst Jompi (L)  

Six billion people in the world, and sometimes all you need is one

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen,
har det alltid varit någon innan dig och det kommer alltid vara någon efter dig.
Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma
sak till henne som låg på samma plats som du
gör nu.
Inse det, och saknaden kan bli mindre.

Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara
någon som är bättre
och någon som är sämre än vad du är.
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda.
För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.

Han kommer alltid att säga det du vill höra,
sant eller inte sant så faller du för det, oavsett.
Men glöm aldrig att han spelar ett spel.
Spela med om du vill, men satsa aldrig allt


För det kommer han aldrig att göra


it beats me

Suttit och läst igenom ALLA sms nu. Ena dagen är der si andra dagen är det så. Jag är så sjukt jävla arg men samtidigt åt helvete ledsen. Funderar på att gör som Johanna Stenbäck sa - ta bort nummer, msn, allt. Så att bara han kan höra av sig. Annars kommer jag fortsätta hålla på, och han vet hur mycket han kan utnyttja att jag kan gör vad som helst för att få honom tillbaka. Hela kvällen och natten igår låg jag och hoppades på att få i alla fall ett sms, eller på morgonen. Men inte. Varför kan jag inte bara inse att han inte vill ha något med mig att göra. Fy fan.

Johanna Ömar - Det är du och jag! Vi är lika efterblivna båda två som faller för killar som bara får oss att må så sjukt dåligt i slutändan. Jag hatar Robin. Och jag hatar Daniel.

Eller ne det gör jag inte ... :'(

"Se det som en paus"
Dom orden rullar i huvudet hela jävla tiden.
Och jag hatar det.
För jag tror inte på pauser, och det vet du mycket väl.

nu får jag sluta lägga in sån här skit. bra början på blogg menar jag

En bra kille är:

-Han som bryr sig mest.
-Han som kan få dig att gråta med sina vackra ord.
-Han som kan få dig glad när du är nere.
-Han som vill visa upp dig för hela världen.
-Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar.
-Han som alltid kan ställa upp.
-Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
-Han som betyder mest i dina ögon.
-Han som kallar dig vacker istället för het.
-Han som ringer tillbaka om du blir arg och slänger på luren.
-Han som låter dig somna i sina armar.
-Han som sedan håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover.
-Han som kysser dig i pannan.
-Han som vill visa dig för hela världen även om du är osminkad, har rufsigt hår och sunkiga kläder.
-Han som håller dig i handen inför hans vänner.
-Han som alltid påminner dig hur mycket han bryr sig.
-Han som berättar hur lycklig han är för att han har dig.
-Han som alltid säger att han älskar dig, när som helst.
-Han som håller om dig när du är upprörd.
-Han som väljer dig över alla andra tjejer han umgås med.
-Han som leker med ditt hår.
-Han som berättar skämt för dig.
-Han som bara håller din hand.
-Han som berättar för dig hur vacker du är.
-Han som är kvar i telefonen när du är ledsen, även om du inte säger något.
-Han som tittar dig i ögonen och ler.
-Han som kysser dig i regnet.
-Han som berättar när han blir kär i dig

Vissa av dom är ju inte jätteviktiga men.

"se det som en paus"

Kärlekstestet 2008 alla måste göra det!
( svarar du inte ärligt på detta så kommer du få otur i kärlek i 5 år )

Är du kär just nu? som fan... ;(

Har du kysst någon idag? nej

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? ja

Har du ett förhållande? antar att jag måste säga nej, hur mycket jag än inte vill det

Om nej, varför inte? vet inte. fråga daniel.. för jag fattar ingenting.

Hur många har du varit tillsammans med?  blir väl 2 seriösa och ett halvseriöst

Har du varit otrogen och om ja, varför? nej

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? i sånna fall har vi skojat båda två

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? daniel. ingen aning som sagt.

Är du romantisk? kan väl vara om jag vill

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej

Är du svårflörtad? har lätt för att bli intresserad, svårt för att bli kär

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? om jag har

Vad hette din första flickvän/pojkvän? alexander hallberg

Hur länge höll det!?  typ 1-2 år

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? yes

Har du lekt med någons känslor? tror inte det

Har du haft sex med över 20 personer? nej

Hur länge höll ditt längsta förhållande? mitt längsta seriösa typ 3 månader. det är vad en kille klarar av.

... och ditt kortaste? också där någonstans om man ska ta det seriösa. eller ah... 2 månader och 18 dagar blev det ju nu.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande med daniel.

Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej

Är du en bra pojk/flickvän? antagligen inte...

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? daniel

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? daniel...

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nej

När fick du din första kyss?  typ 4an-5an. gustav andersson(y)

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? vet inte

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? aldrig

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? tror inte det


;(

It's like one of those bad dreams when you can't wake up
It's like you've given up, you've had enough
But I want more
, no I won't stop
Because I just know
You'll come around
Right?


No I don't believe you
When you say don't come around here no more
helvetehelvetehelvete.

Okej, igårkväll efter jobbet gick jag till Johanna sötnos, åt glass och prata en hel del. Jag var riktigt stolt över mig själv som inte började gråta. Men frammåt kvällen när vi typ sov blev det typ bara sämre och sämre. Nu är det sämst. Sen när jag skulle gå hem så räckte det med att jag kom utanför dörren så bara började tårarna rinna. Jag vet inte vart jag ska ta vägen :'(

Jag vet inte vad jag ska göra. Du ville ha tid för att du var osäker, några timmar efter så verkar du vara helt säker på fel sak? Och du vill ha ännu mer tid, för "Om det är meningen att vi ska vara tillsammans så kommer vi hitta tillbaka till varandra". Men det är du som behöver hitta tillbaka för jag står kvar på precis samma ställe som du lämnade mig. Och jag kommer inte röra mig här ifrån.  Jag vill ge dig tid, jag vill sluta höra av mig för att se om du tar upp kontakten och jag vill att du ska sakna mig. Men du hör inte av dig, du saknar mig inte och jag vågar inte erkänna det för mig själv så jag fortsätter smsa och skriva för att jag inte vågar erkänna att du inte kommer göra det heller. Jag vågar inte ge dig så mycket tid att du ska ha det bättre än vad du hade med mig. Jag vill vara bäst någon gång jag med. Och jag vill inte ha någon annan än dig.

:'(

fredag

Skolan var seg som vanligt, gympan var rätt bra. Startade upp vårat danstema på riktigt nu, blir till att dansa till marcoolio- vi drar till fjällen! haha, grymma moves har vi med. Sen så fick jag göra mitt spanska prov, bästa provet jag skrivit någonsin kan jag säga, så jävla lätt. VG++. Svenskan satt vi typ och prata bara, sen SO gick vi igenom massa skit, fast jag, emelie och mathilda hade rätt kul i vårat hörn. Jag fick en cool-prick på handen så frågade Emelie ba; Mathilda vill du ha en tönt-prick eller? hon blev så jävla sur så ba; VADÅ SKA DU HA EN HOR-PRICK ELLER!? hahahah. Sen var det massa mer. Hade ont som fan i rumpan med, så jag fick ställa mig upp och stretcha :( Efter skolan stannade jag med Emelie och Alex ett tag, eller till typ kvart i 4. Nu sitter jag typ bara här, ska jobba om en timma. Jag vill inte.

jag har ny favoritlåt
Robin Berglund - Min bästa vän
kan ju säga att han inte sjunger om sin vän utan flickvän, så namnet passar inte precis.

dagen.

Dagen har vart helt okej faktiskt. Även om jag inte vet om jag ska vara glad eller inte, så börjar det, jag vill inte bli glad om det inte blir bättre för då blir det bara ännu jobbigare sen. Tror jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna, vad jag ska göra eller tänka eller ta vägen eller bete mig. Och jag vill helst av allt bara lägga mig ner och gråta, men det går inte. Och friends, vad jag än gör för val så hoppas jag att ni accepterar det..? Kändes lite knas idag, typ som om ni ville övertala mig till saker. Men jag vet inte som sagt.

Jag har ätit alldeless för mycket idag, det är en sak jag är säker på. Efter skolan gick jag hem och sov lite, när mamma kom hem så frågade hon Emil typ 8 gånger och varje gång ropade jag; ja, jag är hemma. Men det hörde hon inte. Hahaha. Sen så kom hon ut i soffan och trodde att jag var sjuk så hon kände på pannan och kinderna och fötterna och händerna och allt, mamma lilla. I alla fall så skulle hon åka dirket, så jag gick ner till friskis, höll på att bli överkörd av en lastbil... Så kom Frida ner med så blev det medel, vi är så jävla grymma på det! Hahaha.
Nu ska jag fortsätta kolla tv, puss.

i just dont know what to do

skeulan

nyss så satte jag på datorn och rickard och and his friends kasta en boll över huvudet på mig.
Jag; får jag den jävla bollen i huvudet så vat jag inte...
AJ SOM FAN JÄVLA CPBARN!

gissa om jag fick den i huvudet direkt i alla fall :( ont gör det!!!!
hejdå.

hm

Slutet har kommit och jag kan inte tro att det är sant
tårar bara rinner och jag saknar din hand
jag saknar dina andetag som väcker mig på morgonen
samma tankar i mitt huvud kommer om och om igen

Tänker på allt vi gjort och vi upplevt tillsammans
för vad som än hände så hade vi varandra
samma sak nu men inte på samma sätt
men det är bara du som vet om du gjorde rätt

Klumpen i magen den blir bara större för varje dag
när du lämna mig känns precis som att inget finns kvar
jag har svårt att prata med dig för jag saknar dig så
och jag kan inte säga någonting utan att brista ut i gråt

allt jag ser, allt jag gör får mig bara att tänka på dig
undra om det funkar bättre om jag ändrade mig
önskar att du har fel, att du tänker annorlunda
det är det jag tänker varje gång jag blundar

Men det var väl en dröm, undra varför jag vakna
men nu vet du i alla fall varför jag saknar

fattar ingenting

Skitdag det här med. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, det här dödar mig både plågsamt och långsamt. Och jag klarar inte av det.

I alla fall så kom jag precis hem. Vart nere och fixat naglarna, trodde att det skulle göra mig på bättre humör men inte. Fick sitta och hålla inne gråten som fan när dom spelar dom jävla låtarna. Nu ligger jag i sängen och kommer nog göra det resten av kvällen. Kanske duscha med.
Tack för idag alex, du är bäst vännen. Jag fattar inte hur du kan säga grejer som får mig att orka när ingenting annat gör det. <3


skooolaaan

Bajs vad jag är arg nu. Och så har jag ont i magen med. Jag och Alex har tekniiik och så har vi typ stängt in oss i A2:s datorrum vilket är mycket busigt för att vi inte får vara här egenligen. I alla fall så sitter vi här och pratar massa skit och jag pratar om att jag verkligen bara vill slå vissa personer riktigt jävla hårt för tillfället. Eller egentligen kanske det bara är en. Fast det kanske inte jag ska säga.. men ändå. I alla fall så ska jag jobba vidare på mitt arbete även om det inte går så jättebra.
HEJDÅ.

its like chasing the very last train when its too late

Alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen :'( det gör så sjukt jävla ont och jag vill inte fortsätta utan dig. Och även om jag vet att det blir inte som jag vill så fortsätter jag hoppas, jag vill bara lägga ner allt :'( det är verkligen så dåligt som det bara kan bli nu...

Började gråta redan innan jag kom till skolan idag. Grät hela morgonen med. Jag fattar inte hur du kan tycka att det är såhär det ska vara. Eller så är jag för känslig, men det här är verkligen det värsta jag vart med om. I alla fall så kom jag till skolan och började gråta så fort jag kom in. Förklarade för sandra att jag bara sov två timmar inatt och allt som hänt och så. Fy fan jag kunde knappt prata. Men jag får göra spanskan på torsdag i stället. Sen så var vi på världens tråkigtaste dansuppvisning med. Sen har jag vart med jossan resten av dagen, bara legat och pratat om allt som hänt och legat i sängen och kollat film.

Josefine berntsson- du är min bästa vän och jag älskar dig mer än allt annat. Jag är så jävla glad att du finns här för mig nu när jag verkligen ligger på botten men sjunker ännu längre ner. <3

Alexander nilsson- tack för allt idag, det känns sjukt bra att kunna prata med dig. jag älskar dig <3


mardröm?

Jag fattar fortfarande inte ett piss. Legat vaken näst intill hela natten och frysit dom fan samtidigt som jag svettats, huvudet har dunkat och det har verkt i hela kroppen. Och tårarna har fortfarande inte slutat rinna. Vid tre i natt gick jag upp för att jag inte kunde ligga kvar. Tog ett varm genom lägenheten, gick på toa och drack ett glas vatten. Fast jag spydde av det. Vid fyratiden började jag tappa hoppet om att det skulle bli som jag ville och jag tröttnade på att ligga och vänta på svar på alla meningslösa skitsms. sov ganska dåligt till sex. Men nu när jag vaknat vet jag inte vart jag ska ta vägen. 'Jag kommer verkligen må så jävla fittigt i skolan av allt jävla tjat om; vad var det jag sa. Det hände en gång, sen två, varför skulle det inte kunna hända igen? och det finns bättre killar och blablabla. MEN DET FINNS FÖR HELVETE INGEN ANNAN JAG VILL HA ELLER BEEHÖVER MER!
Jo för att jag trodde att jag var tillräckligt bra för att klara av detta. Jag trodde att jag kunde fixa allt. Men tydligen inte. Jag borde kanske fortsatt tänka; att ta tillbaka ett ex är som att värma gårdagens middag i micron, den blir aldrig samma. Men det går inte nu, för att jag är så jävla in i helvete töntigt kär i någon jag inte kommer få tillbaka eller få det jag vill ha av längre. Jag får nöja mig med det jag fick. Men jag vill inte det.
Allt är som en jävla mardröm!

hmm...

Dagen blev väl kanske inte som jag tänkt mig :) alldeless för lite plugg, kommer verkligen inte klara spanskan imorgon och jag vill verkligen inte plugga. Får väl köra på det jag kan och sånt :) Sen har jag inte gjort ett skit resten av dagen, daniel kom hit runt två, jag lagade misslyckad mat, osv :) borde fan tränat, fet har jag blivit verkligen :/

och jaaaaaa... så var rädslan tillbaks igen.

god morgon!

HAHA, jag och Lovisa tänkte precis göra en anonym anmälan till Ensam mamma söker för mamma, men vi vågade inte. Så vi ringde och frågade men hon bara skrattade och sa att hon skulle tänka på saken :o hahahahah. I alla fall så borde jag egentligen plugga spanska, vilket jag ska göra nu :) 
puusss

jobbajobbajobba

Söndag, ysch vad jag inte gillar denna dagen :) i alla fall så vaknade jag vid nio men låg kvar en timma och kollade på tv. Gick upp och drack oboy sen fixade lite innan man skulle ner på möte(y) Ann kunde i och försig inte komma så mamma fick hålla i det så det blev jävligt slappt, vi satt typ och snacka skit om badvakterna :D HAHAHA! Anita och hennes man var fan värst! Jag och Linn satt då och ritade, mogna som vi är. Speciellt jag som målade bajs. Hihi :D Efter det så skulle jag få korv och potatismos
så frågade hon i kassan ba; ska du ha ketchup och senap?
jag; ketchup

så kom hon med maten och Simon och mamma började asgarva, dom snålar ju inte precis. Var typ ett en centimeter tjockt lager ketchup över hela moset och allt :s jag typ spydde, så drog jag med gaffeln över för att det skulle försvinna, men det blev inte precis bättre om man säger så :o FYFAN!

Sen efter att jag käkat och snackat med Simon en stund, lite mer om badvakterna, så bytte jag om och gick in till lilla bassängen och satt där själv i typ 50 min. Så in i helvetes tråkigt :o Sen var det bara till att jobba, gick jävligt snabbt ändå. Sen satt man ju och kollade ut ur fönstret och såg hur bra väder det var och allt man tänkte var; vad fan sitter jag här för när man kan vara ute. Men som sagt, vad gör man inte för pengarna :)

Ledig imorgon, blir till att plugga till spanskaprovet på tisdag :( kommer gå så jävla dåligt! Sen hoppas jag väl på att Daniel kunde komma förbi en stund efter skolan med fast han hade också mycket att göra tills på tisdag så. Får väl se vad som händer.

bye :)

14/3 - första inlägget

Okej, Ellen Linnéa Margareta Fransson har skaffat blogg :) Förvånade?
Antagligen inte. Men jag gör det inte för att vara lika cool som alla andra utan för att ha någonstans att skriva av mig när jag känner för det, i stället för typ något värdelöst word-dokument eller på bilddagboken :)
Grattis till den som fått veta vad jag heter eller vad man säger :D och grattis till mig som precis skrivit mitt fösta inlägg (Y) 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0