this is not what i want

Bajs vad allt är jobbigt nu för tiden, för typ alla.

I tisdags gjorde jag ingenting förutom att träna med daniel på kvällen, onsdag var jag med daniel hela dagen, och idag så har jag klippt mig, asfult. Ska träna med daniel om en stund med fast jag känner inet alls för att simma egentligen :(

Nu ringde dom från sommarjobbgrejset och sånt med, fattade inte riktigt vad hon menade men det lät posititivt typ nåt om att hon ksulle prata med någon och lapp och ringa tillbaka och jag vet inte  :) höhö. Simskolegrejs på sommarn med då kanske.

Imorgon blir det kanske träning med frida på eftermiddagen, sen hoppas jag på daniel :)

Förresten så vill jag inte åka bil till spanien i tre veckor ängre, känns så jävla jobbigt att bara tänka på det. Ensam i tre veckor med familjen på sommarlovet eftersom att daniel antagligen inte kan åka med. Jävligt kul :(
puss.

måndag igeeeeen.

Usch vad det går dåligt för mig i skolan, sjukt trött på allt. Men min helg var jättebra :)
Först i fredags så kom daniel hit vid fyra, så kollade vi tv, sen ut på promenad med vovsi till torget och tillbaka :D Sen hem och vila och åka och handla mat med mamma :) kött och pommes, gotti! Sen efter vi ätit så CYKLADE vi till jossan och var där till typ tolv-halv ett sen CYKLADE vi hem igen :D så sov vi och så :)
Sen på morgonen så låg vi i sängen till tio typ, sen åt vi frukost och sen gick vi och la oss igen ;F Myste till typ halv två så skulle han hem :/ Så gick jag ut och solade med mamma till fyra, sen gick in och sov en halvtimma och sen fixa mig och handla till tjejkväll hos jossan :D Mysigt som as! jävligt roligt också xd HAHAHHA!
Söndag gjorde jag ingenting, åkte till torget fem sek och köpte foundation sen hem igen. Jobba vid tre tiden :) Avslutning så det var massa saft och mosade kakor och grejer på hela golvet, sen funkade inte slangen så det gick inte att spola av så vi kommer nog bli dödade :) Loveli.

Idag så har jag vart i skolan, gjort typ INGENTING. Går dåligt för mig som sagt...
Slutade ett så har jag suttit och kollat tv sen det :) Gossipgirl och massa skojigt.
Daniel kan inte komma hit :( och han vet inte när han kan vara mig heller. Sug.
Sen ska jag ut och promenera med jossan :) för det fanns inget bra träningspass.

Och så är jag jäääävligt arg på en person. Vad i helvete tänker du med? Och sen när började man ljuga om att man skulle på begravning för sin farfar över en helg när du skulle ner och sova och hålla på med någon annan brud? Idiot.

Nu dör min dator så jag ska gå och sätta den i laddaren, sen kolla tv en stund till :)
Och, JOSEFINE BERNTSSON I LOVE YOU MEST IN THE WORLD!
PUSS.

happi :D

Det enda felet på denna dagen är att det är torsdag, skolans värsta dag, mitt hår är fett :( och jag kom ingenstans på so fördjupningen.

Men annars är det asbra :D Fick vg på spanska nationella hörförståelse chockad eftersom att jag gissade på typ allt x) en gjorde vi läsförståelse :| hahahaha, gissade på allt där med. Sen så fick man svaren från gymnasiet idag med :D oj vad jag var rädd för att jag inte skulle komma in på nösnäs :o och då hade ellen fransson inte haft någon skola att gå på! Eftersom att jag bara valde de och uct på tjörn som dom ska flytta långt bort så att jag inte kan ta mig dit :( hahaha, men jag kom in ;F

Så det blir jag, jossan, johanna och mollie till hösten :D jävligt gott att ah sina favoriter kvar (L)

Nu ska jag laga mat :) sen ska jag skriva lite grejer och så ska jag nog ner till sundahallen en stund ikväll.
PUSSDaniel ♥

hihi

Mitt utvecklingssamtal igår gick rätt bra :) tog tio min typ, men så snackade hon typ om allt annat som händer i tio min till. Det första vi gjorde var typ att kolla mina mål, jag typ; mina mål är väl att hålla kvar dom betygen och sånt som jag har nu. Men efter en stund blev det så att jag ska försöka nå vg i både matte och no, bara för att jag ligger så nära det nu. Sen måste man ha ett socialt mål med, och det tyckte charlotta skulle vara; Ta mer plats. För hon tycker inte att jag syns så mycket som hon tycker att jag borde göra, typ hörs inte lika mycket på lektionerna och sånt. Och det i sin tur tror hon beror på mitt självförtroende. För det syns sa hon? Visst visste jag att jag ahr typ sämst självförtroende men inte att det syntes så mycket? Hon menade typ att anledningen till jag jag inte säger grejer eller svarar på frågor är för att jag är rädd för att det är fel eller för att det ska låta dumt eller för att jag vet att någon annan kan bättre. Och det är väl sant i och för sig men. NEJ NU SLUTAR JAG DEPPA FÖR DET :)

Skolan idag har vart SEG. Först hade vi Sven i bild för att karin var sjuk, och eftersom att han skulle j¨lla andra lektioner så slutade vi tidigare, så det blev bild, 40min rast, ea i en halvtimma, 40min rast, no en timma, 40min rast och sen teknik i typ en timma, slutade 30 min tidigare :D


Nu gör jag ingentiiiiing, ligger och läser mina mysiga sms som rullar in :D hahahah, om ni bara visste!

Kollar tv med, massa avsnitt av X-effekt nu och det är sjukt kul :)

PUSS!


sjuk

Förra inlägget är från daniel förresten :D
Skulle egentligen stannat hemma idag. Mamma och emil är hemma med, så jag hade typ inget val förrän jag sa till mamma att jag hade spanska nationella på morgonen. Men då blev det " Du går hem direkt efter spanskan" istället. Haha. Men jag kommer nog tillbaka imorgon för att jag HATAR att missa grejer så att man ligger efter. +att jag ska trycka klart på mitt linne imorgon :)

Jag har i alla fall 38,5 grader feber :( huvudverk som kommer och går, är helt tät i både halsen och näsan så jag kan knappt äta något utan att det gör ont eller känna smaken av det, så det är glass hela tiden :) Sen har jag ont i ryggen med.

Men nu är det färdigklagat! Kollade nyss på Madagaskar 2, är det bara jag eller är det grymm? :D Nästan bättre än 1an? I alla fall så somnade jag typ tre gånger och fick spola tillbaka x) Nu ska jag äta upp min glass och sätta på Mamma mia, oslagbar :D

Igår förresten; det blev inget vänersborg :( blev bara jag och daniel tillslut - igen! hahaha, men snart så :) Så i stället utnyttjade vi min sista dag på fritidskortet och åkte till göteborg :) Först var det rätt segt, typ bara drog runt och kollade, han köpte ett spel :) Sen blev jag hungrig så vi åt Burger king, suger att dom inte kan göra rätt beställningar ibland, min chicken var asäcklig för att dom inte bara tagit bort salladen och tomaten som jag bad om utan även såsen :D suris blev jag. Sen började vi gå bort mot bion för vi skulle kolla kenny starfighter, den var ganska bra :D Sen åkte vi hem så cyklade han hem typ direkt.

Men som sagt så ska jag sätta på film nu :) Utveckligssamtal sen... Har hört att Charlotta blivit helt cp? typ sagt till vissa att dom förstör för hela klassen och till andra att dom antagligen inte kommer in på något gymnasie även om de har bra betyg och sånt. Men jag hoppas på det bästa :)
PUSSS.

Jaa

Det var en gång en gul anka. Ankan kallades: Gul.
Hennes mor tyckte att den var ful. Det tyckte inte ankan Gul.
Gul tyckte inte den var ful. Gul är ingen ful färg.
Gul färg är stadig som berg.
Ankan Gul är sttolt över att vara gul.
Mamman säger: "Gul är ful."
Ankan Gul håller inte med om det.
Ankan tycker gul äger fet.
Ankan Gul säger: "Gul är jul och kul.
Gul går i dur och inte i moll det vet alla som har någon som helst koll."
Gul anka ska det vara. Det tycker iallafall ankans moster Clara.
En anka som inte är gul är lika kul som en falukorv är ful.
Det är därför ankor gula ska vara. Precis så säger moster Clara.


två inlägg på en dag :D

Jag tror att jag kommer bli buddhist efter mitt fördjupningsarbete. Haha, nej men detta  stycket i boken om buddhismen fastnade jag för :o

Sanningen om lidandet. Människans liv är fyllt av lidande, säger Buddha. Han menar då inte det vi tänker på när vi hör ordet lidande: smärtor och plågor av olika slag. Nej, för Buddha är allt det som gör oss besvikna ett lidande. Även det som vi tycker om kommer förr eller senare förändras och försvinna. Den rike och lycklige skall också drabbas av ålderdom, sjukdom och död. Den som söker efter kroppsliga njutningar blir heller inte lycklig. Begäret bara ökar och efter en tid infinner sig tomhet och en känsla av besvikelse. Livet blir därför en enda jakt efter mer av det man inte har och fylls med negativa känslor som vrede, hat och sorg.

Sanningen om lidandets uppkomst. Orsaken till att vi lider är att vi hela tiden vill bli lyckligare och få ut mer av livet. Det är detta begär - Buddha kallade det "livstörst" - som är osaken till lidandet.

Sanningen om befrielse från lidandet. Hur kan människan slippa lida? frågade sig Buddha. Lidandet fortsätter ju i nästa liv. Buddha trodde som andra hinduer att människan ständigt återföds till ett nytt liv fyllt av lidande. 


I och för sig tror inte jag att vi återföds tills det att vi uppnått det som behövs för att bli frälsta. För då hade jag väl haft med mig grejer från mitt förra liv nu eller? Och det känner jag faktiskt inte av :)

Hahaha förresten så är detta en ganska negativ text, men den är bra :)
Nu ska jag gå och äta kex med ost och vänta på att kycklingen blir klar.
Och så ska jag vänta tills jag får den stora datorn och kan spela sims och vänta på daniel.
PUSS


daniels efterlängtade inlägg

HM, jag har maaaasssosoooor att skriva men jag vet inte vart jag ska börja :D
Mitt lov har i alla fall vart bra, börjadepå fredagen med tjejkväll :D gjorde tacos och grejer, hemvägen var läskig som fan! :o Moppe på tjörnbron i dimman är inget vidare.

Lördagen var det bra väder :D fick lax och potatismos till middag (A) mumma. (kom på att jag kanske redan skrivit detta?) sen så gick jag ut en stund med humlan, sen hem och packa grejer och ner till nösnäs och grilla :D MYSIGT!

Söndagen gjorde jag ingenting, åt lax ohc potatismos igen, sen jobbade hela kvällen :)
 
Måndagen minns jag inte vad jag gjorde? Eller jag tror att jag var med humlan :D juste! och så gick vi på torget och sånt sen på kvällen gick vi ut och var med adam och hans kompis en liten stund.

Tisdagen så åkte jag ner till torget och köpte jeans, så hade daniel klippt mig så han km och mötte mig så åkte vi hem till mig och så kom jossan :D Lovisa fyllde år så jag bakade en jättegod tårta ;F sen så gick vi ner till sundahallen för att daniel skulla prata med ann, så åkte jossan hem :/ så gick jag och daniel en typ extraväg innan vi gick hem till mig och jag bakade klart tårtan :D Sen så åkte daniel hem, och mamma köpte kinamat, så kom jossan tillbaka :) Så åkte vi hem till ryen och myste :D

Onsdagen började med ungdomsmottagningen, när jag vart där så kom daniel så gick vi runt på torget en stund innan vi tog bussen hem till mig, så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde? Eller jo, jag duschade och sånt, sen åkte vi tills hans kompisar i ödsmål på kvällen :) Sen hem till mig och sova.

Torsdagen skulle vi egentligen åkt till vänersbog och badat, men så blev det inte så jag coh daniel åkte till göteborg och kollade lite :) Köpte två bhar och han spiderman 1,2 och 3. Sen hem till mig en stund innan han skulle iväg :) Så somnade jag och drömde helt sjuka grejer :o först vakande jag av att jag pratade med mig själv om malin, typ berättade om grejer hon sagt och gjort och sånt, men så somnade jag om så typ kommer jag bara ihåg att lovisa kom in, men inte varför eller nåt. Sen senare fick jag reda på att hon hade frågat vad jag ville käka för att hon pratade med mamma i telen, så hade jag sagt att jag ville ha pizza, så började jag rabbla upp massa olika sorter och typ vilka jag ville ha och sånt, så sen när hom kom hem och väckte mig sså hade hon köpt pizza :s det är helt sjukt!

Fredag kom mamma och väckte mig och sa att jag skulle städa och rensa alla mina lådor :( så det var det jag sysselsatta mig med mellan 11-4. Så jävla tråkigt :o men sen på kvällen åkte jag till daniel så var hans kompisar där och så gjorde vi typ ingenting och sen sov jag där :)

Löördag vaknade jag med daniel så kolla vi spiderman1, eller jag såg början och slutet för den var så tråkig så att jag somnade, sen så gicck vi upp och åt, sen satte vi på spiderman 2 men jag kollade typ inte, sen kom mamma och hämtade mig vid 12. Så åkte jag hem och fick en chokladkanin och en väska och lite sånt :) Mys. Sen gjorde jag ingenting fram till halv tio, sen körde mamma mig till malin en stund så var jag där till typ kvart över 1 :) Sen åkte jag hem och sov.

Idag så har jag inte gjort nåt typ :o Solat, och jag har fått märken :D hihihiihih. Nu har jag nyss klätt på mig och tänkte påbörja min so-fördjupning, men det får bli när jag handlat :) Sen ska jag spela sims och sen kommer daniel och sover här :D imorgon blir det vänersborg!

Och till sist; Jordgubbssaft är bättre än Hallonsaft :)
PUSSSS!


lördag

Dagen har vart hur bra som helst :D Vaknade och gjorde ingenting, duschade och klädde på mig. Sen låg och läste jävla klassiker till tre ;o fortfarande lika tråkig bok. Sen käka, lax och potatismos (L) så jäääävlaa gooottt. Sen gick jag och humlan ut en liten stund, sen hem och packa och sen gå till ica och möta ryen, så köpte vi godis och dricka och satt och vänta på humlan och hanna i typ 30-40 min ;o försenade? OHJA! I alla fall så kom malin på moppen, gitarren hade hon med sig xD HAHAHA! Men så kom vi iväg till nösnäs, så kom dylan, mattias, ante b och johannes, typ satt och pratade och grillade och kolla på när malin hade kul och höll på att bränna upp hela stranden :)

Hoppas fan att vädret håller sig för sånna här kvällar vill jag ha mer av :D


00.45 / Ruben & Ejilott

Ser ut som att jag börjat tröttna på denna sidan med? :) KUL.

Kvällen har i alla fall vart asbra :) Efter skolan gick jag hem och så hade mormor gjort pannkakor :D Så kom Malin så åkte vi och handlade, sen hem till henne på tjörn och fixa lite :) Vid halv sju kom Jossan, Johanna, Frida och Cattie så satte vi igång med att göra tacos, goootttt. Sen spelade vi sanning och konsekvens spelet, lite hemskt är det :o ysch! Men det var mys. Efter ett tag tröttnade några av oss så vi tog fram efterrätt som jag och Malin gjort. HAHAHA, hällt i glass, maränger, strössel, kolasos och sånna runda chokladgrejer i en skål :D Gott som fan! Sen blev det Giutar Hero en stund innan vi drog oss hemmåt. Fy fan vad läskigt det var att åka ;o speciellt över tjörnbron. Man såg knappt vägen. Fast det gick bra i alla fall :)

Igår så var det torsdag, min hatdag typ. Men det gick rätt bra :) Efter skolan så gick jag till torget och mötte Daniel, så vandrade vi runt en stund. Sen tog vi bussen till honom och gjorde mat och lite sånt innan vi skulle träna. Haha som vanligt så var träningen jätttttteseriös! INTE. Han bara slåss ;o När jag kom hem så var mormor hos oss eftersom att mamma och Lovisa är med Alice och Isabell i Idre. Hon är världens bästa! Hon hade gjort te och nybakat bröd och hemmagjorda köttbullar till kvällsmat åt mig :) Jag kommer gå upp hundra kilo nu när hon är här.

Ruben & Ejilott
Ryen & Ellen
(Y)
Pussss

sunshine!

Fy fan vad jag är dålig på allt nu förtiden, jag har inte tränat på typ en vecka (bortsett från idag), jag kan inte hålla mitt löfte om att inte äta onyttiga grejer på vardagar och jag har inte skrivit inlägg på typ............. 2 dagar?

I måndags så slutade jag tidigt, som vaaanligt :D så gick jag till torget för att hämta nya recept på um, mötte Daniel innan så han gick med :) Sen så blev det apoteket för att hämta mina grejer, så typ svimmade en tjej ;o lite läskigt. Efter de så gick vi typ runt och väntade på bussen, köpte aaaaaasgoda kakor med. Så åkte vi hem till mig och typ sov, eller jag i alla fall, sen så käka vi massa och så med.

Tisdag hände inte så mycket, först skolan och sen åkte jag med Emelie hem till orust :)  HENNES KATT ÄR SJUUK!  så käkade vi massa onyttigt, kolla disney och fixa hennes hår :) Sen så var mamma försenad så att det blev ingen träning. Utan det fick bli hem och sova i stället eftersom att jag glömt no grejerna i skolan.


Idag så har jag vart i skolan :D Började med tryck på mitt linne, även om jag bara håller på att skära ut mönster och sånt så känner jag redan nu att det inte blir som jag tänkt mig :/ men jag har ett par byxor kvar att trycka på :) Efter skolan så gick jag och Ryen ner till gymmet. HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAH! Så sjukt fega är vi :o

"Visst är det kul! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.... ÅÅÅÅHHHHHH......." Oharregud. ´

Nu typ ligger jag död i soffan, är så jävla sugen på att gå ut och gå och köpa glass eller nåt :) Men jag får se hur det blir med den saken. Mamma kommer hem om en stund, så vi ska väl handla och städa och så eftersom att hon och Lovisa åker till idre imorgon. Mormor kommer hit så det blir asgod mat från torsdag till söndag :D
pussssss!


RSS 2.0