duschen ropar mitt namn

Jag måste in i duschen! tvätta ur hårspray och sånt innan jag klipper mig :) höhö.

Hittat jättesnygga bilder på kissie som jag kommer lägga upp senare :D ni kommer njuta! hahahhaha!
Idag ska jag vara med daniel :) Malin och Jossan ville att jag skulle vara med dom men det beror ju på var daniel vill och om han får vara med. Annars vet jag inte vad vi hittar på :)

Ne, som sagt- dushen!








jag är dålig

Hahahah, ja. På att skriva inlägg alltså.

Tack alla för igårkväll! Var hos myggan/lillen/börje/alex/vadfanmannuskakallahonom och firade hans födelsedag :) bada badtunna och annat skoj! efter det sov älsklipälsk hos mig!(L)

Idag så sov jag till 11 typ (a) Daniel gick upp och spela spel med mina småsyskon sålänge xD hahahahah! Så åt vi frukost och fixade lite och vid halv fyra gick han hem :( Efter det åkte jag med olivia, emelie, tommie och igor till stan :) käkade på max och kollade bio - 500 days of Summer. Rätt bra faktiskt :) inte som alla andra filmer! Och nu så ska jag strax lägga mig. Ska bara uppfylla min mammas önskemål om att gå in på farmville! hahaha!

Imorgon ska jag klippa mig :o kanske klipper jag page? eller färgar? eller gör något annat som jag aldrig annars skulle komma på att göra? hmmm... let's se imorgon ;) hahahaha!








god morgon!

Vaknade faktiskt för typ en timma och tjugo min sen men i alla fall :) Ligger och kollar tv i sängen, ingen aning om vad det är och det är rätt dåligt. Får väl sträcka mig efter kontrollen och ändra strax! hahaha.

Idag ska daniel på upp :( som jag med vill se.
Men dom skulle på engelska utan text och då sa jag utan tvek absolut inte. Kan inte slösa mer pengar på onödiga saker nu faktiskt. Då menar jag inte att upp skulle vara onödig utan att jag inte hade fattat något när jag gått ut från salongen. Ja, jag är värdelös på engelska.

Satt igårkväll och kollade egyptenhotellet jag var på förra året. 8000 för flyg,hotell,mat näst intill dygnet runt och hur mycket glass och drinkar man vill :) rätt gött pris? Får väl hopaas att daniel vill åka så att vi kanske kanske kanske kan boka snart (a) hahahahah, fan vad jag drömmer mig bort!

Nu ska jag läsa lite andra bloggar och så! :)
ttyl







kom inte speciellt med pluggandet

istället fastnade jag med alla koder i stilmallen och kodmallen och så blev det lite fix här :) nice.
Men helt ärligt - nu MÅSTE jag plugga. Har ju förfan prov på tre kapitel jöh :( hahaha.

så nu; sängen och plugg!







hmm...?

Sitter och funderar på vad man ska hitta på. Plugga, fixa alla jobbpapper, sätta igång med min scrapbook, rita? Lite sugen på allt faktiskt men plugga är väl det som behövs mest så, ja.

Kom hem från daniel nyss, har kollat film hela dagen typ :) Igår bakade vi och lagade mat och lite sånt mys :)
Nu ska jag läsa lite bloggar och sådant och sedan får jag väl öppna handelshäftet.
Puss!










tjollahopp

nu blir det nog ny header snart ;) hahahaha. Vilkett betyder att jag tagit en maaaassa egobilder.
Snart kommer daniels mamma och hämtar mig så jag ska packa asasnabbt nu!

skriver nog imorgon igen nästa gång :)
PÖSSSSS










10 månader

med världens finaste, sötaste, bästaste, underbaraste!♥

Blir inget långt inlägg :) Men i alla fall så ska jag självklart vara med daniel idag! Hans mamma kommer och hämtar mig någon gång efter fyra så innan det ska jag till affären och handla mjölk, ost och glass. Kanske tar jag mig en tripp till torget och kollar om det finns vingar? Men jag tror inte det :)  så onödigt om det nu inte blir något halloween på lördag.

Nu ska jag se om det kanske finns någon frukost, fans inget sist jag kollade för tio min sen :( hahaha!
ttyl!











fan

vad dålig jag är på att skriva!
Hahahaha händelserik kväll, kanske mer om det imorgon ;d
Nu är det sovdags som gäller, kollar love actually med, så jävla mysig film!
Natttipuss alla som läser?!
 









skoolllaaan

Har data :) suger apaaa för jag är klar och fb funkar inte :( haha. Men bara en timma kvar sen lov :D
höhöh,
PUSS!











fråga inte varför

Men jag är så jääävla sugen på att tatuera mig :o HAHAHA.
Sick. Har till och med ´ritat hur jag vill ha den och blääää.
Men jag ågrar mig väl om en vecka :( haha.

haHAHAHAHAHAHAHA NI MÅSTE KOLLA DENNA MED! Malin som gjort den!
http://sendables.jibjab.com/view/4fCpU6b52R49BraN

Tänkte i alla fall bara skriva godnatt för nu ska jag sova :)
Puss!










fråga inte varför

Men jag är så jääävla sugen på att tatuera mig :o HAHAHA.
Sick. Har till och med ´ritat hur jag vill ha den och blääää.
Men jag ågrar mig väl om en vecka :( haha.

haHAHAHAHAHAHAHA NI MÅSTE KOLLA DENNA MED! Malin som gjort den!
http://sendables.jibjab.com/view/4fCpU6b52R49BraN

Tänkte i alla fall bara skriva godnatt för nu ska jag sova :)
Puss!










hemma innan 15!

otroligt! hahahah, ne skoja men nästan :) Har läst igenom datan men ger helt ärligt upp nu! (kommer ha ångest inatt! HAHAHHA). glosorna kan ju så det blir till att läsa igenom dom snabbt ikväll.

Nu ska jag faktiskt bäddda ner mig i soffan och kolla 17 again, blev inget med det igår. Äter biffnudlar med! och bearnaisesås på det! HAHAHAHAH. hur äckligt det än låter så var det faktiskt gott :$

Men nu stänger jag!
ttyl♥











snabbt inlägg

nu har jag sminkat mig precis och funderar på att börja klä på mig ytterkläderna snart :) två lektioner idag, dock en på 2½ timma :( men vi ska redovisa på den så det går nog snabbt :)

förresten så fick jag mvg på matteprovet (y) 25/26p (8vg och 1mvg poäng) gööööötttt. Sen på engelska förhört fick jag 31/32.

Har Ellen Fransson blivit en pluggis?
SVAR: JA! faktiskt :)

nu ska jag stänga!
PUSS









blöööö

Igår var jätttttemys! var med daniel hela dagen och lagade mat och sånt och sedan mot kvällen bäddade vi ut soffan och kollade the uninvited och åt chips :) hihi.

Imorse orkade jag helt enkelt inte skriva bara så det blev inget med det. Nu har jag pluggat lite och så, ska fortsätta strax :( buhu. Blir nog en dusch om en stund med.

Om två dagar är det LOV! hahahhaha, jag längtar som fan!
Men nu ska jag faktiskt läsa på glosorna lite till :(
Puss!










tjollahopp

STUDIEDAG :D haha!
sovit asgott inatt! Åkte ner och hyrde film igår kväll; en shoppaholics bekännelser, 17again och the uninvited :) Jag och lovisa satte på den första innan vi somnade :) Erik och Elin var här och "passade" oss också :) körde oss och köpte pizza och så :D

Idag ska jag vara med daniel och mysa! Ska köpa chips och dipp sen:$ det är ju trotsallt studiedag(A) sen så åkte ju mamma till belgien igår och kommer inte hem förrän imorgon så emil och lovisa sover hos pappa medans jag, daniel och karl sovar här. Nästan ensamma :D

nu ska jag sätta på karls dator och spela farmville för min klarar inte av det :( haha ´
puss!









morning sunshines!

Trots min härliga sovmorgon orkar jag inte göra mig iordning :( as usual. Så jeanstights, vitt linne och blå kofta och bullllee i håret :) ska gå och sminka mig om en stund men det är ju faktiskt en timme kvar till jag behöver gå så jag ska äta i lugn och ro först!

Sedan efter skolan ska jag snabbt hm och fixa lite sedan ner till sundahallen och vara funktionär på lionsimmet. INTE KUL. Imorgon är det studiedag och jag undrar vad alla ska göra ikväll?

nu ska jag äta upp min prickekorvmacka
pusssss










slut på söndagen

Nu ska jag lägga mig :) Sovmorgon till kvart i tolv imorgon då! Riktigt gött ska det bli. Sedan på tisdag är det ju studiedag! :D

Jobbet gick rätt bra, helt sjukt jobbigt idag bara:) haha. Efteråt åkte danielbaby med mig hem och mös en stund och sedan körde vi honom hem.
Men nu är det läggdags! :D
nattinattipuss











jobb = blääää

Har helt enkelt ingen lust alls att jobba idag :) men jag får tänka på pengarna (L)

Gårkvällen blev faktisk jättehärlig! Jossan smsa mig vid typ halv sex kanske? och sa att hon och hennes pappa skulle komma om tio min och jag hade inte ens börjat packa eller nåt utan stod och platta håret i mysbyxor och pyjamaströja! Så det var bara att slänga ner det första man hittade i klädväg, sminket och plattången och springa ut till bilen då :) Så åkt vi till Erica och väntade in John och Claes och fixade iordning oss sedan tog vi bussen till skärhamn och gick till evelina som hade förfest och där var vi väl i kankse tjugo min, hahaha. Sen så gick vi över bilvägen till någon Mattsson som hade partyt då och där var det rätt många man kände igen och så, så det var skoj :) höhö.

Nu väntar jag på daniel som kommer om en stund och sedan ska vi gå ner och jobba.
PUSS!









yeah!

Jag dör på att jag är så dålig på inlägg :o hahaha!
Vaknade med älskling(L) bästa känslan i världen?
Så kolla vi tv en stund sen vid tio åkte han till torp så jag gick upp och åt frukost; rostad hönömacka med prickekorv och lite (rätt mycket) svampbob-choklad :$ hahaha.

Om en stund hoppas jag på att åka till jossan eller så och senare ska vi till tjörn på party antagligen :) Sedan kanske sova hos Erica! Härligt.

Igår; Var så sjukt trött på morgonen och rent ut sagt ORKADE inte sätta på min lilla fina rosa laptop och skriva. Hahahaha. Sen så var det ju skolan och så, på datan kunde jag ju gjort den men nej.
Matte provet gick väl helt okej bra :) "kunde" alla uppgifter, eller alltså, fattade men kommer antagligen ha en jävla massa slarvfel as usual.
Engelskaförhöret är inget att prata om för jag är så sjukt förbannad och trött på Theres som ska föreställa lärare men som mer är som en asjobbig, störande, frukansvärd 80årig kärring. Så åt helvete med henne, blir det inte ny lärare efter våra hatbrev vi fick skriva om henne går jag fan personligen upp till rektorn. HAHAHAH. Sant!
Efter skolan honkade daniel med mig hem och så var vi hemma och gjorde ingenting tills jobbbbeet. Sen gick vi ner och jobbade då och sedan hem och byta lite kläder och efter det gick vi till filip :) 
Där så lagade vi mat och åt och pratade. Jag frös ihjäl och trodde att jag skulle svimma av trötthet så vi började vandra hemåt vid tio över tolv och la oss direkt då såklart :) 

Nu så sitter jag och fryser och myser med min älskade tofflor (L) äntligen får man använda dom igen :D hihi. 
Ska nog sätta mig och läsa en stund? Började faktiskt på andra boken Pojken som... någonting minns inte nu (a) direkt när jag skrivit inlägget om första boken, hahah. Tönt är jag! 

Känner att jag får avsluta nu för det blev väldigt långt plötsligt och det äs inte skoj att läsa för långa inlägg så
PUSSSSS!









förlååååååt

för att jag är så värdelös på att skrivaa! ännu sämre på att plugga (y)

Ända sen jag kom hem har jag legat i soffan och läst bok som jag lånade och började läsa imorse! Helt sjukt.
Har då en sak att säga; Den som inte läst Pojken som kallades Det - LÄS DEN FÖRFAN!
Helt underbar bok, fastnade totalt och det är nog faktiskt en av de bästa böckerna jag läst. Antagligen för att han som skrivit den skriver exakt vad som hänt honom och man sätter sig verkligen in i situationen och tårarna bara sprutar när man läser vad han blivit utsatt för! 

För den som vill veta vad den handlar om så handlar den då om Dave, eller David som dom skriver i boken. Om hur perfekt hans familj var med mamma, pappa och två bröder. Han berättar om alla underbara stunder och hur lycklig han var tills han kommer upp i femårsåldern.
Då börjar hans mamma med skamvrå när han gör fel, hon börjar slå och trycka hans ansikte mot spegeln när han vart en "stygg pojke". Från att ha varit en perfekt mamma som tar ut sina barn på utflykter när pappan är på jobbet så blir hon ett monster så fort han lämnat dörren. Hon börjar ligga på soffan framför tv:n, dricka och skrika åt sina barn. Hon säger att det är barnens fel att hennes saker försvinner och dom tvingas leta i timmar.
Men sedan blir det bara Dave som behöver leta och straffas. Mamman blir värre och värre och Dave blir slagen mer och hårdare och mamman njuter av att se hur han plågas, han får börja sova under köksbordet med tidningar som filt och flyttas sedan ner i det kalla garaget där han får hålla sig näst intill hela dagarna. Han får göra sysslor i huset så som diska, tvätta och städa badrum.
När mamman inte tycker att Dave sköter sina sysslor får han ingen mat på flera dagar och han börjar sno mat i skolan och blir bestraffad för det. Han tvingas svälja ammoniak, äta sina spyor framför ögonen på sina föräldrar, gå i samma trasiga kläder varje dag, ligga i iskallt badvatten i flera timmar och bli inlåst i badrummet med en hink blandade rengöringsmedel som får halsen och lungorna att fräta. Hans mamma plågar honom och försöker rent ut sagt ta livet av Dave då ingen annan är hemma och ser. Pappan som är Daves ända hopp börjar komma hem mer sällan och vågar inte göra något åt situationen då mamman styr över det hela och flyttar tillslut där ifrån även om han lovat Dave att han ska ta honom med sig. 
Dave blir fortsatt utnyttjad och misshandlad dag in och dag ut tills han går i femman. Då räddar skolans rektor, lärare och personal pojkens liv genom att sätta sitt jobb på spel och kontaktar myndigheterna.



Hemsk bok så in i helvete!
Men som sagt så är den helt klart värd att läsa.

Nu i alla fall! Så har jag duschat och får väl komma igång med lite plugg :( kankse...
blir nog inget mer inlägg idag i alla fall, så puss på stjärten :)










lalala

Seg dag :) gick upp tjugo över sju imorse därför hann jag inte äta frukost eller skriva så jag tog med mig macka och juice till skolan och åt på turismen. Gjorde ändå typ ingening :) fick veta hur det gått på provet och inlämningsuppgiften, mvg på provet och vg+ på arbetet, asnöjd! Dock fuskade jag ju en del på provet så det gills typ inte.

Nu sitter jag i soffan med filtar och fryser ihjäl! kan knappt andas genom näsan eller nåt heller :( hahah. Ska nog kanske hem till daniel sen om en stund och plugggggaaaaaaaaaaa. matteprov på fredag och glosor med :( blööööö.

Ne nu ska jag kolla vidare på HK :)
puss!









natti

Somnar nog vilken sekund som helst, så sjukt trött. Helt okej dag idag, simningen på gympan var jävligt härlig, dock hungrig som fan efteråt :( haha.

Hade redovisning sen med, gick väl rätt okej :) får väll hoppas på något bra(Y)
När jag slutat hade älskling köpt massa goda saker som juice och kiwi och så gick vi hem och lagade maat och pratade och mös typ två sekunder innan han skulle hem och nu blir det inget förrän kanske fredag, annars söndag. gött eller intee.

ne, nu är det läggdags
puss!









sug morgon

har precis käkat en knäckemacka vilker är typ det enda som finns i huset. Är råförbannad på mamma för både de ena och det andra, till exmepel att hon kankse handlat EN sak av allt jag skrev på listan FÖRRA veckan. Och den saken skrev jag för hennes skull.

Idag ska vi i alla fall simma på gympan- SUG. Sedan ska jag förhoppningsvis vara med daniel.
Nu ska jag fixa det sista
bye.









gaaaaaaaaaaaah

får damp på att blogg.se cpar!?!?!?!?!
Men nu är jag inne i alla fall :) Har vart med jossan, malin, john och erica idag :D myyyyys. kollade film och sånt :) Elsewhere eller nåt, jättebra faktiskt!
Nu har jag skrivit rent min engelskaartikel som skulle vart klar i fredags........... hahah den blev väl sådär, men vafan varför ska man lära sig hur man skriver en artikel på engelska? när fan har jag nytta av det liksom. Dock ingen matte gjord så det blir nog imorgon eller nåt :)

Nu kollar jag på extra avsnittet av hollywoodfruar! :D LOVE(L) nyduschad och så med :) gött!
nu ska jag kolla vidare!
puss









godmorgon

DÅLIG MORGON! :) ser ut som fan och orkar ingenting men skit samaaaaa.
Har precis ätit en macka och ska snart gå och borsta tänderna för att sedan bege mig till skolan :)
Sen när jag kommer hem så ska jag plugga (y) i like, not.

aja, pusspussspuss
ttyl








söndag!

Blev inte bättre på att skriva idag.... haha!
Daniel kom hem till mig typ åtta imorse i alla fall, sov riktigt gott då ;) Låg kvar i sängen en stund till och sedan gick vi upp och åt frukost :) När v gjort det och fixat lite så gick vi ner till sundahallen och hämtde pengar av mamma och pratade lite med folk och sedan vandrade vi till lillica och handlade lite.

Gick hem och bakade kladdkaka och kollade herkules och sov :D gott! Sedan kom mamma hem och lagade mat så vi åt och kollade lite tv och mös innan han åkte hem :) Nu ligger jag i soffan med täcket och kollar Wallander, på engelska? ;s haha. Funderar på att sova här ute inatt(A)

I alla fall så får det bli lite bilder innan jag stänger och somnar :)

detta upptäckes på mitt ben i torsdagskväll efter att jag och daniel vart i göteborg :) inte märkt att han skrivit på mitt ben? hahaha.


sedan kom detta när jag öppnade dörren till mitt sovrum när jag kom hem igår :D han stannade och sov en stund när jag åkte till sundahallen. ÄLSKLING(L)


och sedan min första oboy på 7 veckor (L) kakao och socker dock för det fanns ingen oboy kvar, och sedan vispgrädde på det, mums!
´

såja, nu är det sovdags för mig stax :)
PUSS!










dåligt

Dåligt med inlägg och fler kommer inte förrän imorgon :) vill DÖDA min granne nu eftersom att hon är efterbliven och lyssnar på så hög musik att man itne hör tv:n, går i högklackat och har en unge som sitter och gråter? förstår stackarn.

Blir inget party idag heller, självklart. Bara för att jag är så jävla trött på att alltid göra ingenting. Men ska till alex och vara där om en stund typ.

kommer mer bilder och sånt imorgon, har stått i sundahallen hela dagen så är astrött.
aja, skriver mera imorgon
puss









ta mig tillbaka till 9A

För ca tjugo minuter sen hade detta blivit ett långt deppigt inlägg, men jag har ingen lust att skriva längre.
För ca tjugo minuter sen kom jag på hur sjukt mycket jag vill ha tillbaka nian, då klassen var en klass och man kunde vara precis som man ville utan att någon såg ner på en.
För tjugo minuter sen började jag hata gymnasiet för att det drar med sig så jävla mycket dåliga saker; vänner slutar helt plötligt prata och till och med hälsa, vänner försvinner, vänner slutat bara vilja vara med en och bjuda med en på saker man alltid gjorde förr. Klassen är helt plötsligt ingen klass utan små grupper där man bara passar in i en enda. Man kan inte vara med varandra och knappt prata med varandra. HEL SJUKT. visst för det med sig en del bra saker med som nya vänner, men man vill ju fortfarande ha kvar sina gamla ändå. 

Usch det blev ett långt deppigt inlägg ändå men det hade fan vart ännu värre för tjugo minuter sedan som sagt.
Nu är det läggdags.
natti









skolfoto

ÖÖÖSCH JAG LÄNGTAR INTE! Skolfoto är något av det värsta som finns :( Haha, aja nu så äter jag en macka med prikikorv och ska strax borsta tänderna och allt de och sminka mig och sedan bär det av till skooooolan :) Efter skolan blir det som sagt göteborg med daniel :) MYS!

ne nu får jagät upp snabbt :)
PÖSS









godmorgon, godmiddag, godkväll

INGA INLÄGG IDAG! ´Beror på att jag försov mig imorse och hann inte skriva då och har sedan inte haft dator på hela dagen ungefär!

Provet gick som det gick, kommer väl få g i alla fall men. Med lite samarbete med jossan, några anteckningar i mobilen och det man pluggat borde nog ge något resultat, hahaha jag är fan sämst :(
Vart hos daniel och myst efter skolan fram till nio, bakade chokladbollar och kollade film :) MYS SOM FÅ!
Imorgon blir det göteborg och mysa med (L) hihihi. så antagligen inte många inlägg imorgon heller.

Har nyss gjort ansiktsmask och duschat! :) skolfoto imorgon :( blä!

Ne nu är det läggdags.
En kopp te och "PS. Jag älskar dig" boken får mig nog och somna gott ska ni se.  
Puss!









natti

kommer suga kuk på provet but i dont care right now, fortfarande depp så jag ska lägga mig och hoppas på att det är bätte imorgon.

Har cpont i foten med och shiiiiiiiiiiiiiiiit.
Men aja, nattipuss









depp

Yeah, har vart depp hela dagen! fråga inte varför men så är det.
Kollar finalen av top model australia som inta var igår nu. Soffan med täcket (L) Sedan blir det plugg, plugg,plugg och lite mer plugg. FY FAN! ska nog göra ansiktsmask och ta en låååååång dusch senare med!

ttyl, puss!

godnatt!

tänkte bara skriva snabbt att nu är det läggdags och ossi ska nana bredvid mig! gött.
Sorgligt att favoritprogramet är slut :( haha svenska hollywoodfruar in my heart!

ne, läggdags var det!
jag saknar daniel.
puss













måndagar suger!

Hm ja, var nyss ute med ossi och innan det drack jag en kopp kaffe. Ska kolla finalen på top model australia och sedan plugga :) tråkigt men sant.

Min störda svenskalärare kan inte bli arg på mig vad jag än gör, han erkände det idag. BARA för att jag heter ellen och hans 8 veckor gamla dotter med gör det eller nåt :s aja, det kan väl vara en fördel? Dock låste han in min mobil i ett skåp.

Ne, nu ska jag kolla klart och så :) lönen har kommit idag med! göttttt. 3000(L)
puss










sminkdags

50 min kvar tills jag ska gå :) jag kan inte sova så länge som jag får när jag har sovmorgon :o gick upp en halvtimma innan klockan ringde idag. Men man har gott om tid på sig och det är gött :)

Åt god frukost med! Kaffe, knäckis och hönömacka :) nu ska jag bara borsta tänderna och skölja med sånt bajs och sedan sminka mig och sen får jag väl komma på något att göra för att fördriva tiden.
ttyl, puss!









natti

Nu är det läggdags, ni ska få några bilder på världens sötaste unge först bara :D hihi.
kvällen har vart mys förresten! Har kommit på att jag mår illa som as när jag ätit kyckling? ;s sjukt.
Aja, nu, imorgon och onsdag = RÅPLUGG! :( 45 sidor prov i turism, äckellärare.
Natti!



UNDERBAR!
lik anders+pappa?










bra shopping, mindre bra kväll!

Blev inget pary igår :( som jag sett fram emot en kväll ute istället för framför tv:n där verkligen ALLA andra kvällar spenderas. När vi väl kom till festen så kan jag ju säga att det var fan ingen jävla fest. Vi var väl där vid nio och leila kom och mötte oss, inne satt fem killar och susanna och diana. Killarna spelade poker och hälsade inte ens! så jäääävla tråkigt. Så efter fem min drog vi. Alla ville hem och kolla film utan jag och jossan som ville hitta på något annat för en gångs skull men de sket sig så vi drog hem till henne och kolla resident evil eller vad den heter och sov. Såg typ ingenting på filmen utan vakna bara av alla höga ljud när det var läskigt.

Sov gott som fan! Gick upp vid nio och käkade frukost och sedan upp i bäddsoffan och kolla disneychannel - livet! Tog bussen hem kvart i tolv och nu har jag druckit lite kaffe med mamsen och duschat, ska till daniel och mysa om en stund :)

här har ni mina fynd från igår


jacka HM 599:-
mössa gina tricot 79:-
leopardtights HM 79.90:-

helt klart nöjd :)
nu blir det lite fix innan jag åker!
PUSS

kenneth på nya äventyr!

Är hemma från en rätt härlig shoppingrunda på torp :D fick köpt mig en jacka, dock inte en sån jag tänkt mig men denna är snygg den med! Mamma köpte ett par leopardtights och en grå bollmössa till mig med :D hahah. därför ska man ha mamsen med sig när man shoppar ;)

Nu ska jag strax åka till jossan eller frida eller vart det nu var :D anagligen är mystjejerna där och sen skulle vi på någon fest, gött!

Gårdagen var jättemys! Helt klart :D
På jobbet så kommmer krullis in i sina vakcra röda kalsonger med blått mönster, drar upp dom mot naveln och hoppar i vattnet, ler och vinkar mot mig och linda nonstop i ca en timma, garvade ihjäl oss! Han hade också köpt ett kort in för att simma och så och på det hade han skrivit att han var född -88! HAHAHAHH! 21 år alltså x) Kassörskan hade bett om leg men då hade han svarat att han helst ville vara anonym! HAHAH garv!

nu måste jag gå :D
PUSSS









vovsen ropar!

Ossi har jättebråttom ut, haha så det blir ett jättesnabbt inlägg!

Skolan idag var helt okej :) mysig rast med humli, mollie och olivia :D höhö.
Datakunskapen gick typ ut på farmville och facebook i övrigt.

När jag kommer in igen är det bara att packa ner lite grejor och diska och sedan börja gå ner mot jobbet :) hinner väl kanske med lite tv men vi får se.
Sedan är det mys hos älskling!

puss!









bråttom bråttom bråttom

nu håller jag på att smälla i mig en hönömacka med prickekorv och ett glas mjlk, gott! börjar bli bråttom nu (y)

Min dag; skolan och sedan hem och fixa lite och kanske äta något och skynda ner till sundahallen och jobba, sedan kör mamma mig, jossan och oskar till daniel så ska vi äta revben och mysa där och så sover jag över :) NAJS.

nu får jag skynda mig!
ttyl!











bajs

Kom hem från skolan för en stund sen, mår väl sådär kan jag säga. Helt slut och ont i huvudet och halvdepp och stressad och allt. Blir inget kul inlägg det här (Y)

slutade i alla fall en timma och en kvart tidigare för att vi blev klara så snabbt. helt klart gott! dock inget kul som väntar hemma ändå. Ligger i soffan och typ dör och svälter men jag orkar verkligen inte fixa något att äta.

ne nu ska jag kolla på tyra show.
puss











god morgon sunshines!

Ska jag säga som inte är pigg någonstans! Hade nog gjort vad som helst för att vara hemma en dag till...
Ska snart borsta tänderna och så, eller typ nu. Lite bråttom kanske :D älskar att stressa (L)

Efter skolan får jag inte göra någonting utan det är hem och lägga sig direkt sa mamsen igår :) men det ska nog gå så bra så.

nu får jag skynda mig!
TTYL











RSS 2.0