dag 16&17

dag 16 - söndag
Gick upp halv nio och käkade, packade lite och sedan ut och ta ett dopp i poolen och ligga och torka en stund :) Efter det så var det bara in och packa det sista och käka en bit melon. Fick knökat in allt i bilen och sedan kramas hejdå, lite sorligt :( fast emma flyttar ju hem i september så :D hoho. I alla fall så åkte vi till habaneras snabbt, köpte en tröja till daniel, emil och karl och varsin väska till mig, lovisa och mamma, NAJS. men jag ska ändå köpa en ny här hemma med, behöver en svart också :) sen var dte hopp in i bilen och köra till barcelona, första som händer är tt bilen typ pajjar igen. men vi sket i det för vi orkade verkligen inte bry oss :) väl i barcelona var det assvårt att hitta för dom hade stängt av dom jävla vägarna till hotellet, men vi hittade tillslut ett garage och fick plocka upp kartan och leta upp hotellet men det gick ganska snabbt :) gick ut och åt och gick och kollade på en av katedralerna innan vi gick hem och sov.

dag 17 - måndag
skulle egentligen vart hemma nu :(:(:(: bläää. men det är inte långtt kvar nu. Gick upp halv åtta i alla fall, åt VÄRLDENS SÄMSTA HOTELLFRUKOST! helt seriöst. tog oss i alla fall till bilen rätt snabbt och åkte och kolla den där stora katedralen och tog lite kort. sedan åkte vi till park güell och kollade mosaiködlan för det ville emil :) sedan var det bara ut och köra, stannade två gånger och käkade, först pasta och någon sås och sedan macka :) var i alla fall framme vid detta pisshotellet kavrt i tio så det var bara till att cheka in och lägga sig typ, har 24 h internet så jag ligger väl uppe en stund till :)

PUSSPUUUSS

dag 15

dag 15 - lördag
Sista riktiga dagen! jävlar vad gottt. I alla fall, gick upp vid tio och åt, mamma och emma åkte och handla och jag satt vid datorn en stund för att ingen ville med ut till poolen och jag ville inte gå ensam. Men tillslut fikc jag med mig lovisa i typ tio sekunder och sen kom karl ut och jag satte mig och läste på trappan i poolen en stund. Sen gick vi in och åt för mamma och dom kommit tillbaka, pizza. Efter det så åkte vi till stranden och badade, jag och emma doppade läpaprna så mycket som möjligt för att få bort våran ofrivilliga läppförstoring (y) (brände läpparna i början av veckan och nu är dom vattenfyllda och såriga) Efter en stund så gick jag, emma, mamma och lovisa till domti snabbt, köpte ett par nya skor ;d nagellack, fransk manikyr kit, ett till läppstift, nagelklistermärken, rouge och sen vet jag inte om det var något mer :) Sen gick vi tillbaka till stranden och det var meningen att jag och emma skulle till djuraffären och apoteket men så helt plötsligt skulle alla med och så blablabla så blev alla sura så vi åkte hem. Så åkte jag, emma, lovisa och emil till djuraffären. JAG VILL HA EN ILLER! sen så hade dom hundar där som dom stängt in i ett rum utan leksaker med lite tidningspapper och en vattenskål, ville bara ta med dom heeem :( hahah, fick lite ont i hjärtat där ett tag. Sen lämnade vi dom andra och åkte och letade efter ett öppet apotek, hittade typ tre stycken men ingen parkering och det var mitt i hamnenn där alla restauranger och barer låg. så det slutade med att jag fick hoppa ur bilen när det blev rött och springa till apoteket, gick in och så typ "eeeh, do you have anything for... eeeeh" och så pekade jag på läppana så fick jag en salva och så sprang jag ut och väntade på att emma skulle köra förbi igen x) hahahha, tog svinlång tid att åka hem för att det var på mycket bilar och sånt som parkerat öveallt. Men i alla fall så sattevi på ashög danielmusik, öppnade fönstrena och alla typ kollade som fan för att vi var två tjejer som inte alls såg ut sånna x) rätt skoj. Sen hem och stressa ihjäl sig för att dom andrta skulle ha så jävla brottom och så gick vi strandpromenaden till en restaurang vid hamnen. rätt dålig mat men.

Får skriva mera sen för dom andra har så jävla brottom.
PUSS

RSS 2.0