godnatt

ska faktiskt lägga mig nu! Är så jävla trött och fryser och mår dåligt och blöööö :( tänkte försöka hålla mig vaken och se om paradise hotel är något skoj :) det var ju så himla coolt när man var liten liksom! HAHAHAHAHA! Programmet man absolut inte fick se för mamma men kollade i smyg med storasystrarna ;)

Antagligen är det jävligt töntigt x) Men i alla fall, längtar som as till lördag! Sedan till måndag för då kommer syster ner från stockholm och så åker vi till ullared :) asgött!

Slutade för övrigt en timma tidigare idag(a) hahhaha, för att jag var så snabb :)
nu ska jag lägga mig i alla fall :) nattti!









tack för igår!

till alla :) hade det jättebra!

Fick jättefina prsenter med! och pengar och saker :D hihii. Nu längtar jag bara till lördag ;F

Ska rätta min svenska uppsats nu :( trååååååkigt! Sen är det hopp in i duschen och sovdags :)









natti!

Tänkte bara skriva godnatt :) har haft en jättefin dag med älski i stan! Köpte inte klänningen jag tänkt mig utan hittade en annan jättefin för bara 199 på bikbok ;) hahaha

bara två timmar och fem minuter till 17 november- ellen linnea margareta franssons födelsedag :D hihi! fick en tidig födelsedagspresent av mamma igår, en kokbok typ fast med bara efterrätter :D 100% choklad heter den :) hihi.

Men nu ska jag kolla jönssonligan och cornflakeskuppen med lovisa :) sov gott!

ett smakprov på min klänning till min och malins sweet sixteen på lördag, asdålig bild!










godmorgon sunshines

Nu har jag precis sminkat mig och ska gå till skolan om tio min typ :)
Efter det blir det som sagt göteborg och shoppppppaa. Nice! förutom att alla pengar försvinner :( haha.

Skriver kanske ikväll :)







söndaaag

Ligger i sängen för tillfället :) myyyys. Ska strax sova för imorgon är det skolan och direkt efter det göteborg med baby♥ i like.

Ska köpa klänning till min och malins sweet sixteen på lördag + till dopet och lammiddagen veckan därpå, present till malin och kolla en julklapp till mamma :) slösa pengar gillar jag ju inte direkt men :(

På tisdag fyller jag ju så får hoppas på att några hundralappar rullar in på kortet då och sen kommer ju barnbidraget på fredag och sen är det ju nästan dags för lönen :) längtar!

Nu ska jag i alla fall försöka läsa de 60 inläggen som väntar på mig....
natti!







fredagen den 13

Min dag började med att jag försov mig.... självklart! Men hann till skolan i alla fall:) sen var det väl inte jätteskoj där men ändå.

Ska som vanligt jobba sen, något kommer väl gå fel då med! hahahhahaha. Sen ska daniel sova hos mig och så :) mysigt!

nu ska jag kolla klart lite gejer och sen kanske ta mig något att äta:)
avslutar detta inlägget med en egobild!











frukost

sitter och äter en hönömacka med leverpastej och ett stooooort glas mjölk! Längesen.
ska alldeles strax sminka mig och vandra mot skolan :)

Idag ska jag vara med daniel så åker med honom hem och så. Antagligen inget mer blogg inlägg idag :)








shululu

Hallihallå :) nu för tillfället sitter jag och äter frukost, gott! Fast ne aj, nu br´ände jag mig på teet. :(

I alla fall bara en och en halv timma tills jag börjar nu (y) BARA för att vi hade sovmorgon så länge kunde jag bara sova till halv nio. Sen satte jag mig faktiskt och skrev rent svenskan på datorn :) riktigt gött för jag slipper så jävla massa plugg sen :D hiihi

nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva, kände mig bara tvungen att göra det när jag ändå har tiden!
kan ju säga att jag har 60 inlägg att läsa :( buhu. får väl börja lite smått och sedan gå och sminka mig :)

have a nice day








holaaaa

Har faktiskt inte orkat skriva förrän nu. Har pluggat sen jag kom hem från skolan :( suger! plus att jag ska plugga lite till nu när jag går och lägger mig. Är något sjukt trött med, slipper turismen och klfen imorgon så börjar 12.35! Jävligt gött.

Imorgon åker johanna till stockholm på mini-weekend också :( så jävla avundsjuk!

Min telefon lever igen förresten :) Den klarar fan allt! Dock ska en ny införskaffas ändå (a)
nu ska jag lägga mig, nattinatti!








holaaaa

Har faktiskt inte orkat skriva förrän nu. Har pluggat sen jag kom hem från skolan :( suger! plus att jag ska plugga lite till nu när jag går och lägger mig. Är något sjukt trött med, slipper turismen och klfen imorgon så börjar 12.35! Jävligt gött.

Imorgon åker johanna till stockholm på mini-weekend också :( så jävla avundsjuk!

Min telefon lever igen förresten :) Den klarar fan allt! Dock ska en ny införskaffas ändå (a)
nu ska jag lägga mig, nattinatti!








felååååt

jag är verkligen värdelös på att uppdatera men har typ inte suttit vid datorn någonting :o Förlåt!

Har vart ensam i helgen som sagt och i fredags kom jossan, johanna, frida, malin, gustav, filip och jakob hit (till mig och daniel) och så åt vi pizza och sånt :) gotti! Sen lördag jobb och sedan kom filip så åt vi och kollade knowing. Söndagen var städa och jobba as usual :)

Idag har jag haft utvecklingssamtal, gick jättebra. Åt donken snabbt efter det och sedan skolan som var helt ok :) Vid halv fem kom daniel hem till mig så duschade jag och så kollade vi upp och lagade mat och åt pepparkakor och så!

Letar mobil för fullt dessutom, eftersom att min fick sig ett dopp i toaletten igår....hahaha. Men det ska nog bli så bra så tillslut :) Är på tiden att jag skaffar mig en ny mobil också så.

Nu ska jag skicka iväg mail till en massa bemanningsföretag :) Får egentligen inte maila men hur fan ser läraren att jag gjort det liksoooom. haha.

Men i alla fall, jag får sätta igång :)








B E S V I K E N

På att folk i min kompiskrets tydligen måste snacka en massa skit bakom ryggen på mig istället för att komma till mig och ta reda på sanningen? BLÄ!!!!!
Hahaha och förresten hur kul kan det egentligen vara att prata om mitt och daniels sexliv? Och att han gillar att ha sex med tjejer som har mens och att jag och han haft sex när jag haft mens? Var det de bästa någon kunde komma på? Det är ju förfan inte ens sant xD Tror jag har sagt tusen gånger att ALDRIG att jag vill ha sex när jag har mens.
Någon har ju i alla fall för lite fritid, ingen fantasi och ett jävligt dåligt sexliv som måste sprida ut sånt här :) HELT ÄRLIGT!

Idag har jag i alla fall vart med jossibossi, johannabanana och fridapida :) mysipys. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan sova tror jag. Får jobba matte över helgen istället :( fyfan.

I alla fall, inte många inlägg denna helgen antagligen eftersom att jag jobbar :) Så sov gott så skiriver jag har tid igen!









skolan

sitter på administrationen nu, ska kolla redovisning och så :) är asakissnödig med! hahaha.
I alla fall sitter min jossipossiälsklingskorv bredvid mig och jag ska med henne hem :) hon vill fixa mina naglar tror jag(trots att tre gått av, haha :( )

imorgon ska vi leka igen med daniel, johanna, filip och jakob tror jag. Käka pizza! :D 
men nu måste jag sluta annars får helena damp. fast det har hon redan!
ttyl.... kanske. 
 








felåt

jag är sjuuukt dåligt på att skriva (N) men jag har faktiskt haft annat för mig :)
Nu ska jag borsta tänderna så jag kan fakiskt inte skriva mera, kanskekanskekanske kommer ett inlägg ikväll med för jag ska vara med josssan idag efter skolan :)

have a nice day







godmorgon...?

Jo, jag vaknade precis. Känns väl sådär med tanke på att jag verkligen behöver plugga till provet imorgon men det får jag göra nu. Måste diska med :/

Direkt när jag kom hem drog jag på mig mjukisdressen och tog en kopp te och mitt täcke och la mig i soffan och somnade på två sekunder. Riktigt gott!

Men som sagt, nu måste jag sätta igång med pluggandet! Antagligen inget mer inlägg idag så natttti!








regn!

fyfan vad det regnar :( orkkkkkkk. Och jag som plattat håret och allt. Men aja, det blir väl att ta fram vinterjackan med luvan på.

Nu sitter jag i alla fall och äter en hönöacka med salami rullad i parmesanost på :) gott som fan! vet dock inte vad jag ska dricka, hahhaah x)

Om en halvtimma ska jag dra mig till skolan och innan det ska jag läsa lite bloggar, alltså nu :)
ttyl!








fredaglördagsöndag

Fyfan imorgon är det skola :( längtar inte alls!

Men min helg då; fredag var jag ju och klippte mig :) I TVÅ TIMMAR! hahahah, alltså betyder det att jag inte bara klippte utan slingade med ;d heheeeeee. Senare mot kvällen gick jag och daniel till oskar och kolla på film med honom, jossan och robin :)

lördag vaknade vi och gjorde näst intill ingentiiiing. Men vid fem så började vi fixa oss och vid sju åkte vi till jossan :) när vi vart där gick vi hem till Diana och var där och mös några timmar. Sedan begav vi oss till malinochfrida och lekte lite och efter det gick vi till någon av john och daniels kompisar och hälsade på innan jag och daniel gick hem till mig och sov!

söndag vaknade vi väl vid kanske kvart i 11? hahaha har fan ingen aning :) gick upp och så sa mamma att vi skulle till ikea efter en timma (y) ööösch vad glad jag blev. Fick i alla fall fixat mig snabbt och sedan åka. Var väl där i typ 6 timmar !?!?!??!?!? hahahha död som jag var somnade jag nästan i en fotölj, hängde på kundvagnen och fick huvudverk av alla jävla småbarn som har värdelösa föräldrar som inte kan få dom att hålla käft och av alla andra jobbiga människor :) Men jag äääälskar typ ikea :$ kan vara för att jag ofta får allt jag pekar på, inte ofta det! hahaha. Fick köpt lite saker i alla fall typ, en vas/flaska (eller vad det är?) ljus, ram, lakan, rosa mjukisdress, tossor, stol, två kuddar. Så jag är nöjd :)
Har dock inte hunnit duscha och orkar fan inte det idag så får gå upp en timma tidigare imorgon.

här har ni mig uí min nya dress och min nya skrivbordsstol! hahahahhahahahhahahah


Nu ska jag sussa :) nattti!








kissie

Här kommer mina favoritbilder på kissie!
(Kommer ett inlägg om gårdagen och dagen senare om blogg.se tillåter det. Strulade en massa nu när jag försökte komma in. Tog typ 20 min? bara min som e knas?)


var inte direkt snyggare än alla andra när hon var yngre?



några år tidigare i hennes blogg



sminkat sig i sömnen?




misslyckad läppförstoring!?!??!


gröna rutan - ljusare hår
röda ringen - brunare arm
gula pilen - smalare!!!!
blåa pilarna - smalare och brunare!

jävligt dålig kvalite men blogg.se kan bara ladda upp mina bilder i jpeg format.
tog förövrigt ca 1 timma och 20 min att göra detta inlägget? blogg.se = SÄMST.


RSS 2.0