idol

sitter och kollar idol nu, känner att min röst försvinner mer och mer? Antagligen är det borta imorgon eftersom att jag kommer sova och då pratar man inte. hahaha, smart där (y)

Som sagt så tänkte jag på skolan imrogon, och jag MÅSTE gå. För vårat grupparbete skulle tydligen vara klart imorgon och vi har typ inte ens börjat? gött. Sitter och disktuterar hur många värktabletter jag ska ta med mig! haha!

Skulle faktiskt lagt in egobilder på datorn med, men jag orkar inte :) det kommer, det kommer. Har faktiskt blivit väldigt dålig på de här med bilder. Men aja, tråkiga inlägg jag skriver!
nattinatti puss!









god morgon

Stannade hemam idag i alla fall, får väl se hur det blir imorgon. Är ju två svenskalektioner då som man kanske inte ska missa? i och för sig så gör vi inte ett skit, pratar om bilder typ. Men sen så är det administration sen som jag kanske ska vara med på med tanke på att vi har grupparbete och sånt. Men jag får väl se.

Nu så ska jag i alla fall spela sims 3. Har precis jobbat en masssssa matte! grymt av mig.
Puss!












natti

Nu är  det faktiskt läggdags :)  Upptäckte för en stund sedan att jag hade feber. gött! inte.
Får väl se om det blir skola imorgon, hade vart härligt att vara hemma och vila sig och bli riktigt frisk innan man kommer tillbaka igen men känns ändå som att jag kommer missa en massa och komma efter. Men vi får väl se hur det blir :)

Daniel var ju här och myste förut i alla fall, har typ inte gjort någonting! Riktigt härligt :) Lagade lite mat och sedan in i sängen och mysa och kolla tv resten av eftermiddagen/kvällen :D HIHI JAG ÄLSKAR DIG TILL TUSEEEEN!

ne nu är det sovdags och se om jag mår bättre imorgon!
PUSS










hej hå

god morgon kan jag väl börja med. Haft huvudvärk hela dagen så nu gick jag faktiskt hem från skolan och ska vila. Daniel kommer om när som och gör mig sällskap :) ska laga mat och sånt för jag är sjukt hungrig! haha.

Nu orkar jag inte skriva mer, sorry.
ttyl puss









hola

hihi, sholahopp!

Har vart duktig ock sorterat två tvättpåsar! I utbyte mot att mamma kör mig till daniel så jag kan sova där så det var det värt :D Har duschat och allt med så. Är hungrig som fan dock :( ingen mat alls hemma, känns bra! Gympa imorgon med FYFAN vad jag hatar det!

Ne nu ska jag faktiskt inte skriva något mera :) ska gå och öppna kylskåpet för typ 3846t4474587586 gången och hoppas på att något nytt trillat in. (dvs att jag äntligen kollar ordentligt och hittar något) haha.
PUSS!










bläää

Bara en timma kvar nu (y)

hahah, jag gör faktiskt allt för att fördriva tiden just nu. Vaknade typ halv nio och låg kvar till nio sen orkade jag inte mer så gick upp och fixade mig. Ska snart äta något tillsammans med mamma som också är hemma eftersom att ossi måste till vetrinären och kolla vad det är för fel på honom, hahaha det lät elakt. I alla fall så ska mamma köra mig till skolan idag :D hihi.

Kommer inte bli så många inlägg idag antagligen eftersom att jag ska till ungdomsmottagníngen kl halv fem och jag slutar tjugo över tre så jag går nog direkt från skolan:)

Nu ska jag nog eta
puss!









söndag

fy fan vad jag älskar dig daniel! hur kan jag ha världens bästa, finaste, sötaste underbaraste pojkvän?

Som sagt kom han hem till mig igår och vi bakade pizza, gottt! Sedan hade han köpt en godispåse med bara jordgubbar och pussmunnar till mig(L) hihi favoriter! Åt ben&jerrys med - phish food, mums!

I fredags så kom morfar och hämtade mig vid färjan och när vi körde in på grusvägen så satt ossi där helt ensam och blöt, ingen visste hur länge han vart ute eller ens att han fösvunnit men nu är han i alla fall jättesjuk :( hostar en massa så fort han anstränger sig och orkar knappt äta eller gå ut och kissa. Antingen lunginflammation eller kennelhosta tror vi. usch
i alla fall så hade mormor och morfar dukat upp i källaren för sig själva, emil, karl och mig! Nybakat bröd och revben, kan det bli godare? somnade dödstrött och mätt runt halv tolv.

Igår på dagen så träffade jag fört elina och tog en promenad och hämtade hennes cykel hos någon kompis och sedan hem till henne och drack lättdryck och kollade på the hills. sedan gick jag hem och åt en macka och fixade irodning lite innan jag mötte upp matilda och tog ännu en promenad och sedan gick vi hem till mormor och fixade lite innan malin skulle köra mig till färjan :)

här får ni några bilder av bästa kvalité (L) haha, vill ni ha bättre så är det bara att skänka en kamera



FREDGSMYS!




Grejer som jag fick av världen bästa (L)

Nu ska jag packa upp min jävla väska och så och sedan gå och lägga mig och njuta av att jag har sovmorgon till kvart i tolv imorgon, haha <3
PUSS










mys!

Nu har jag kommit hem :) Blir inget långt inlägg idag men i alla fall
Har tänt en massa ljus nu och väntar på daniel som kommer när som helst!

Ska baka pizza och äta glass, är ensamma hemma med :D
9 månader idag med.

puss!










Sholahopp

Hellu, tänkte bara skriva att det blir inte något riktigt inlägg förrän ikväll för jag har inget internet nu. Alltså skriver jag från mobilen:) så sms om det är något. puss!

puh

God morgon! sitter och har ätit en knäckemacka nyss, ska snart borsta tänderna och sedan bär det av till skolan. Har bara två lektioner eftersom att jag och emelie ska göra ett arbete på ungdomsmottagningen och har fått tid där kl 12.45 ;d göötttt! Efter det ska jag handla något till mamma och sedan tillbaka till sundahallen antagligen och jobba. Efter de tar jag 20.07 bussen till göteborg och byter där och är framme vid lilla varholmen kl 21.35 så det blir 21.40 färjan och sen kommer morfar och hämtar mig :D

Alltså inte direkt många inlägg idag, fast jag har datorn med mig i väskan hela dagen för jag ska ha den på bussen sen så då kan jjag ju se om jag får igång något :D

ne nu får jag gå, om ca ett dygn är daniel hemma!










natti

Nu är det läggdags snart, ska dricka en kopp te först så jag inte fryser ihjäl inatt! Har somnat iskall varenda kväll med massa kläder på och på morgon när jag vaknar så har jag bara trosorna kvar på och resten ligger fint och prydligt ihopvikt bredvid mig. Antingen drömmer jag om att vika tväll eller så är det någon som kommer in och klär av mig på nätterna :o haha.

så här såg jag ut idag


ett par av mina favoritbyxor som sagt, köpta på gina tricot för ca 1 och ett halvt år sen
svart linne från gina tricot
svart långärmad t-shirt från gina tricot
peperoniskor i skinn från scorette
och tre armband från egypten ;d
sedan sjalen för att inte frysaq ihjäl på vägen till skolan, haha

God natt, sov gott!










hemmmmaaaaa

JAG ORKAR INTE PACKA! så faktiskt ska jag vänta lite med det(a) ska kolla lite tv och plugga på glosorna och så. Faaaaktiskt så är det så att mina byxor är aldeless förstora i midjan och mitt svarta linne sitter lite löst ( typ hänger under brösten x)) så jag har gått och funderat på hela dagen om jag antingen gått ner i vikt eller om mina kläder töjt ut sig. Så nu när jag kom hem var jag tvungen att ställa mig på vågen, vilket jag HATAR. och vips :D ellen linnea margareta fransson är 4 kg lättare :D höhö. Som jag kämpat (inte så mycket faktiskt) men som de flesta vet har jag jävligt svårt att gå ner i vikt och går typ upp 3 kg varje gång jag äter en godis. h3h3.

I alla faaaaall, nu vill vovvi gå ut men det vill inte jag men jag får väl offra mig. haha min dagliga motion!(Y)
NE, puss puss ttyl :D










skolan

Sitter i skolan på Administratinonen och har nyss gjort prov, asenkelt:D hooppas jag i alla fall så jag inte svarat fel på typ varenda fråga :o hahaha. Ska gå igenom något grupparbete strax och sedan ska vi lyssna på någon sjuksköterska. Bara längtar efter att vi ska sluta kan jag lova.

Ska i alla fall hem och packa och plugga och sånt när jag kommer hem. Ser jag itne fram emot. Kommer vara så jävla stressad imorgon!

Men ja, nu så får jag stänga :)
puss










regn regn regn

Regningt idag med gott folk vilket antagligen inte kommer som en överraskning. Kan inte någon bara betala en resa till thailand i några månader åt mig och daniel? haha.

Nyss käkat en knäckis och ska börja dra mig till skolan om en halvtimma. Är asslapp idag vilket betyder att jag inte orkar fixa ett dugg typ. Har ett par av mina skönaste bralls på mig, dock hål mellan benen men shit the same inget privat som syns ändå. Till det har jag en långärmad svart t-shirt och antagligen blir det något smycke senare med.

Ja, det är prov idag med ja. Har läst på alla anteckningar så dom kan jag. Hoppas fan inte att det kommer annat på provet för då tar jag livet av mig. Pratade med mamma igår med och jag får åka hem på lördag eftermiddag/kväll och vara med daniel :D göttt!

Måste köpa present till mamma med men det får väl antagligen bli på fredag. Usch kommer bli så jävla stressigt!
 Aja, för er som ville veta hur jag såg ut igår så får ni en bild här :D



förlåt att bilden är jävligt dålig pga av ljus och mobilkamera (y) hoppas på att få min drömkamera i födelsedagpresent. orkade inte vända på bilden heller (a)
Långa svarta tights från gina
vitt underlinne från gina
vitt linne med ficka från gina
guldig/rosa sjal från egypten
mammas gamla jeansjacka och mormors gamla skärp
peperoniskor i skinn från scorette
och så armbandet från spanien :D

Nu ska jag dra mig, daniel är hemma om två dagar :D hihih.
TTYL Pussss!!










terapi

Haha, har precis målat mina naglar och klistrat på diamanter och klisermärken och grejer ;F hahaha, så hääärligt! Nu så ska jag snart prata med mamma och se om jag kanske kan få åka hem från björkö på lördagen och träffa daniel när han kommer hem, håll tummarna!

Aja, nu blir det nog te och en knäckis innan läggdags.
bara tre dygn kvar nu älskling (L)











plugg

FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT! Men jag kan typ alla glosorna nu och typ hela provet med :) eller a, instuderingsfrågorna och de från genomgångarna i alla fall. Får väl hoppas att det räcker för jag är ju sjukt sämst på att läsa in saker.

Nu är det top model australia, dock ser inte någon av dom ut som modeller :s men vi får väl se vad som händer med dom sen.
Nu är det plugg som gäller. Sedaan duscha och sova.
PUSSSSSSSSSSS










sådärja

Ännu en asseg trött morgon. Smäller i mig en hönömacka nu för jag måste skynda mig lite :) Inte redo för en 2½ timmars lektion kan jag ju lova. Ska prata med elisabeth om frånvaro skiten med.

Sen när jag kommer hem är det plugg, plugg, plugg. ASKUL!
Ne nu får jag gå och bosta tänderna och klä på mig de sista
puss









usch

Mår verkligen inte bra idag! Kom till skolan helt pisseblöt så har gått med blöta kläder hela dagen, sedan på gympan så hade min väska självklart läckt in så alla grejer var blöta där med, toppen!

När jag kom hem klädde jag av mig, tog täcket och la mig i soffan direkt, pluggade lite, sov och kollade på tv. Prov på torsdag som jag kan halvt, glömde engelskaglosorna i skolan så det blir råplugg imorgon. gött...

Saknar daniel så fruktansvärt mycket nu :( det har gått för lång tid nu!
i see your picture
i smell your skin on the empty pillow next to mine
you have only been gone 10 days
but already im wasting away
i know ill see you again
weither far or soon
but i need you to know
that i care
and i miss you

KOM HEM NU!










regn

FYFAN VAD DET REGNAR! Ingen lust till att gå till skolan i detta väder. Är dessutom sjuk typ, mår apa! Men hej hå, det är bara två lektioner att klara av. Dock är den ena gympa som absoulut är mitt favoritämne. h3h3.

Nu har jag ätit en knäckemacka, ska ta och borsta tänderna och så nu, sedan leta rätt på en jacka som kanske kan hålla mig lite torr i alla fall.

Har daniels tröja på mig och den är lika mysig som vanligt.
KOM HEM NU! ;(









nattinatti

Nu är det läggdags, kollat svenska hollywoodfruar och man kan absolut inte bli mer blåst än vad dom är!
Men nu dör min dator så det blir ett kort inlägg :) Saknar daniel som fåååååååååååååååååååååå! <3333333333333333
natti!










top model

Lligger i soffan och kollar australias next top model, mår illa som fan :( har ätit två mackor idag och åt yttepytte potatisgratäng nyss innan jag bara ville spy. Ska försöka sova en liten stund och se om det blir bättre sen tror jag.

Är på dåligt humör idag med. Var i skolan runt tjugo i tio och då var bara jossan och två till i min klass där. Då får vi reda på att vi har gjort om hela schemat ungefär och inte börjar förrän kvart i tolv och slutar tjugo över tre. Där försvann den enda goa dagen på schemat. Fyfan.

Saknar daniel så in i helvete med. Han har vart borta för länge nu.
ne, sova var det.










god... natt

Jag vill bara gå och lägga mig igen! Så sjukt trött att jag tror jag dör. Förkyld på köpet med (y)

I alla fall, om en kvar ungefär så ska jag borsta tänderna och sedan börja dra mig till skolan. Sitter i soffan och kollar tv nu och har absolut ingen lust alls att resa mig och gå till skolan kan jag lova!

Men aja, nu ska jag njuta dom sista minutrarna.
pussss










flickan som lekte med elden

Har nyss kommit hem efter bio med underbara! :) Jättebra film, förutom slutet då vill säga som var som när man kollar på en bra film på tv och strömmen går ungefär. Man blir sur och ångrar att man började kolla :) hahaha ne.

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan är över elva så ni kommer leva med en zombie i skolan imorgon gott folk.
nattinattipuss










Lilly

Här har ni världens sötaste unge :D
3560 g och 48 cm




underbaaaaaaaaaaar!
nu ska jag jobba, tjing!










orkar inte!

Yeeeeeeeeeeees, nu har jag vart vaken en stund. Ätit frukost och kollar mtv nu. Jag är trött som fan och har ont i hela kroppen! sjuk? aldrig.

I alla fall, jobb kl 15, orkar inte! Sedan bio kl 20. kommer fan inte orka gå upp imorgon :o

så här såg jag ut igår för den som undrar;


trasiga jeans från gina tricot
linne med ficka från gina tricot
mormors gamla skärp
tröja från hm
och så svarta låga pumps till det :)

Förresten
JAG ÄR FASTER TILL EN LILLY :D hihi! <3333333333333333333333333333333











natti

Nu är det läggdags :)
det blev slottskogen ändå :( det var mysigt det med men det hade vart ännu bättre på marstrand!
Nu på kvällen har jag vart med jossan och så, pratat och gjort ingenting typ:) är så fruktansvärt trött och kall!
Önskar att daniel var hemma och skulle sova med mig nu :( buhu. Men jag får klara mig med ossi!

Ne, nu är det borsta tänderna och sova som gäller!
Natti natti, puss











det blir

marstand istället för slottskogen! :D
HÄRLIGT!

ttyl









ge mig mer

sovit asgott inatt! antagligen av ren utmattning, helt död var jag inatt! 

Igår var så fruktansvärt bra! Hade lätt kunnat göra om det ikväll, men det är tyvär ett helt år kvar. Usch. Dom som inte åkte med missade verkligen något! I år var det så sjukt bra att man bara ville gråta nästan :o hahaha. Låtarna var bra, folket var bra, stämningen var bra, ALLT VAR BRA!

Håkan Hellström - glädjespridaren nummmer 1. Helt klart.
Värken i benen och rösten som nästan helt försvann var helt klart värt det. Haha, kan man typ alla låtarna så e det klart man måste skrika sönder och hoppa på alla andra och råka putta på alla äckliga fjortisar som bara är där för att vara där.

Vi stod för övrigt innanför första staketet och det ångrar jag inte någonstans! Stod bakom tredje först men så gick vi till andra precis innan dom stängde de och efter en stund så ba; vafan vi hoppar över. underbart!

När vi sedan skulle ut förresten så stod Håkan längs ut på vänstersidan av scenen och jag, hanna och leila går precis under och skriker ut hans namn och viftar som fan med händerna och han ger oss en slängpuss! :D HAHA! HOPPAS FAN ATT NI ÄR AVIS!

Vid bussen sedan så kom vi med den första, jävligt härligt! Haha, blev intryck baklänges? Typ såhääääääääääär nära att jag ramlade bara för det också. Fick sittplatser och allt var skitbra och folk garvade ihjäl sig åt min rööööst (L) jag älskar det!

Helt klart bästa kvällen på jävligt länge!
Nu är det bara ett år kvar till nästa gång och jag längtar redan :o

Haha ne nu får jag fan fixa mig för snart bär det av till slottskogen med Emma, Alex och massa andra.
Usch, det ända som saknas är daniel! Hade vart ännu bättre om han hade vart med verkligen!

NE, fixa var det!










HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKaaaaaaaaaaaaaaaaan!

god morgon :D är aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassugen på håkan vill jag lova! längtat hela året så (A)
I alla fall, slutar vid fyra så vi åker väl direkt efter skolan och käkar något inne i stan eller på liseberg, fan va pengar jag kommer slösa :( hahaha. aja, det är så det är.

Om en stund ska mamma köra mig till skolan :D snällt av henne, men hon är ju faktiskt ledig så ;F Sen så ska emma ner och hälsa på sina gamla lärare med. naaajs.

Nu ska jag borsta mina tänder och skölj med sköjlsak :D
pussspussssss, saknar dig danieeeeeeeeeeeel (L)











natti

Nu ska jag lägga mig :) har lockat håret i brist på någonting att göra. saknar daniel så in i helvete.

Syster emma som för övrigt flyttat hem från sverige igen kommer hit ikväll/inatt tillsammans med sin pojkvän alex vilket betyder att dom ska ligga och äckla sig i MIN säng och jag får lägga mig i en nittiosäng i samma rum som lovisa. FYFAN.

idag är absolut inte min dag.
god natt, sov gott.
HÅKAN IMORGON(L)











män som hatar kvinnor

jaaaaaaaaaaaa, dagen var seg som attan. Jävla lärare man har som ljuger för en. Vi gick mer än en mil för att dom bestämt sig för att leda oss ut på den långa slingan istället.
Värdelöst att ta med sig mat eftersom att det inte fanns någonstans att äta förutom på bilvägen. så det gjorde vi. slog oss ner mitt i vägen och åt våra pannkakor och plättar och allt vad det var.

Aja, när jag kom hem vid tjugo i ett så la jag mig i soffan och satte på män som hatar kvinnor, ska ju se 2an på söndag så jag måste ju ha sett 1an innan det! haha. råkade somna rätt gött en stund men jag missa säkert inget vikitgt :)

nu kollar jag extreme home make over eller vad det heter, tråååååkigt, men strax börjar top model och sedan är det duschen och plugg som gäller.

mår inte bra alls för tillfället och saknar daniel som fan.
mer än en vecka kvar.
puss










AAAAAAAH

jag måste gå typ nuuuu :o
friluftsdag och jag är både sugen och osugen!
aja, pusss pusss
ttyl









värdelöst!

Har vart världens mest värdelösa dag idag! :( först så kom jag till skolan då och så hade vi vikarie och skulle skriva klart vårt arbete men det var jag och jossan redan klara med så det var bara att visa och gå. vilket betyder över fyra häääärliga timmar hål! FYFAN! så vi gick mot torget för att kolla och sedan dra oss vidare till jossans mormor, fick köpt ett linne och där mötte vi jossans moster som också skulle till mormor så vi handlade bröd och fika och åkte sedan dit. åt några mackor och bullar (fy för mig!) och sedan ner och lägga oss i soffan och sova och kolla tv! så sjukt gött. Sedan blev vi bjudna på vaniljglass (fy för mig igen!) och sedan blev vi körda tillbaka till skolan.

Väl där så hade vi engelska och gjorde typ ingenting och sedan matte som jag absolut inte behövt gå på egentligen eftersom att jag låg på s 36 och man skulle vara på 29. nu är det en timma kvar tills jag måste med mamma på föräldramöte i två timmar och jag ska hinna käka och plugga. OVÄRD DAAAAAAAAAAAAAG!

Usch jag vill bara spy.
hejdå, pusspuss.











god morgooon

har nyss tryckt i mig två gott och gräddat mackor och ett glas mjölk för att klara av den 2 ½ timmar långa turismlektionen (y) sedan är det tre värdelösa timmar hål!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SKOJ. sedan matte och engelska :( haha döda mig.

I alla fall så ska jaggå och borsta tänderna och så nu, sedan dra mig :) Efter skolan måste jag dock med mamma på FÖRÄLDRAmöte för att hon inte vågar gå själv. h3h3. jag ser absolut inte fram emot min dag!

ne, nu ska jag plocka undan och sedan fixa de sista.
ttyl puss











idol

Sitter och kollar idol nu :) är klar med mitt turismarbete äntligen! :D bara bilderna som saknas då men de fixas imorgon på lektionen.

I alla fall så har min dag som sagt vart plugg plugg och lite mer plugg, har sjukt ont i huvudet nu men de fösvinner väl när jag lägger mig :)

Aja, sholahopp :) nu ska jag ta mig en kopp vaniljte och kolal vidare innan jag lägger mig.
pusspusss! 
 
det är dags att komma hem nu älskling! (L)
 












uscha

Sitter och pluggar för fullt, 2 sidor matte även om det var helt onödigt? och så ska jag skriva rent turismen om en stund så jag slipper göra det i skolan imorgon :)

Jag är så fruktansvärt trött så det finns inte, magen börjar ropa på mat nu också men jag orkar faktiskt inte laga nåt för då måste jag göra till hela familjen.

Måste fan sätta igång med träningen nu, få bort några kilon (y) men jag har inte råååååd ääään. SUGER! faktiskt lovisas fel som var tvungen att få glasögon för 2000 så mamma inte kan betala nytt kort.

Saknar att ha en daniel bredvid mig i soffan nu :( i och för sig saknar jag honom hela tiden men i alla faaaaaaaaaaaaaaaaaaall. KOM HEM NUUUU!

förlåt för tråkigt inlägg :)
ttyl, puss










hallåååå

tryckt i mig en macka precis, ska gå om tio min så det blir in och borsta tänderna och så nu :D
uuuuuuusch vad jag kommer sakna att ingen daniel kommer till mig på rasterna :( BLÄ!!!!
aja, nu får jag skynda mig lite :)
TTYL











puuuuhhhh

uscha vad trött jag är, känner mig nästan sjuk bara för att jag är "sjuk" :O hahahaha. Ne inget sånt, imorgon är det skola! dock ser jag absolut inte fram emot det. har i alla fall gjort klart kladd till mitt arbete i turismen! :) ÄNTLIGEN! det ska väl bli helt okej när det är klart :D

nu sitter jag och pratar med kusinvitamin matildaälskling! ska ju ner 25-26-27 och fira mamma lite sådär :) vi har i alla fall bestämt att vi ska ut och ta massa nya fina bilder :D det är ju så fint ute på björkö så det ska nog bli någorlunda bra i alla fall :)

och eftersom att vi nu bestämt detta så blir det ingen ny header förrän efter det! FÖRLÅT PONTUS! jag kan skriva ett inlägg om hur bra kompis du är ändå? som förlåtelse typ :D

I alla fall så sitter jag och räknar minuterna till när svenska hollywoodfruar börjar, lägntar som få! Det känns så sjukt töntigt så det måste verlkligen ses. Till det blir det antagligen en kopp vaniljte, hhaa gott som få!

Usch vad jag saknar daniel alltså, det är helt sjukt :( vaknade 6 - halv 7 imorse av ren reflex då det brukar trilla in ett "god morgon älskling :)<3" - sms då han alltid skickar annars. men inte :( fast de kom vid kvart över sju och det är jag glad för :) känns jävligt tomt att inte ha någon att smsa meningslösa saker till :( hahah, för det är vad vi gör! verkligen sms som alla andra tycker är sjukt tråkiga men som jag inte kan vara utan! vad skulle jag göra utan dig? :) hahahaha ♥

ne nu blev det ett lååååångt inlägg som är så sega att läsa ändå :D
antingen skriver jag kanske ett inlägg till sen, annars nattinatti!










du sätter höstsolen i brand

ne fy vilka tråkiga inlägg jag skirveeeeeeeeeeeeer. men det händer inte så mycket roliga saker faktikskt.

nu har jag i alla fall kommit hem fråntandläkaren och allt dedär, gick bra faktiskt :) på vägen hem lyssnade jag på håkan och på något sätt hjälper det i alla lägen, verkligen. nu kände jag mig bara så sjukt glad för att man känner igen sig på något sätt i varenda låt och tankarna går till minnen och bra saker istället för tråkgia sogliga.

så i mina hörlurar nu:
HÅKAN, HÅKAN OCH ÄNNU MER HÅKAN!

nu ska jag göra mig en kopp te, kolla tv och plugga turism.
saknar dig till tusen älskling (L)













god morgon

har inte sovit alls bra inatt!
gick upp för 20 min sen och ska om 10 min åka till läkaren och allt de så jag skriver mera sen när jag är hemma.

pusssppusss










natti

Usch fyfan, gråtit mig igenom dagen typ. haha! det är sjukt hur man kan sakna någon även om man inte vart ifrån personen längre än vanligt. bara för att man vet att personen inte är där den ska vara, utan så mycket längre bort.

bli sjuk och bli hemskickad, min största önskan.
nu blir det sängen och kolla tv med en mugg vailjte.
puss!











fyfan!

detta är heeeeeeeeeeeeeeemskt! Daniel har bara vart borta i en halvtimma och jag har redan gråtit för att jag saknaar honom :( sjukt.  Följde med honom och hans familj till nösnär och sa hej då och var superdupernära på att börja lipa. I alla fall så sitter han på bussen mot flygplatsen med hans kompisar och kommer inte hem förrän 26 och då är jag antagligen inte ens hemma ;( uschuschusch.

Nu ska jag plugga i alla fall, är "sjuk" imorgon för jag ska först till läkaren sen banken och sen tandläkaren. Har ju bara två lektioner så det är liksom inte ens någon idé att försöka hinna skolan också.

kl tre ska jag jobba och jag orkar seriöst inte med det. Visst får jag pengar för att göra typ ingenting men jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

detta blev ett jävligt tråkigt inlägg men ändå.      










sorgiligt

hallihallå :) nu har jag nyss duschat och ska käka lite, sedan ska jag och mamma ner till troget en snabbis och köpa en ny skinnjacka till mig och en ny flaska med såndära sköljgrej man tar när man borstat tänderna :) sedan ska hon köra mig till daniel där jag ska sova inatt, tänk att det bara är några timmar kvar tills han åkeeeer :( usch. två hela veckor också. eller en vecka och 6 dagar men ändå! Tror att han kommer hem på våran 9månadersdag med. BLÄ!

aja, får skynda mig lite nu.
puss!


kvällen

Nu har jag kollat idol och lite sånt och funderar starkt på att gå och lägga mig redan! även om klockan inte ens är tio. Är så fruktansvärt trött!

I alla fall, dagen har vart helt ok :) massa knäppa kommentarer och grejer tillexempel; vi går i korridoren och helt plötsligt sträcker johanna ut armen och säger "jag ska ta på din muttaaa" jääääääävlar vad jag garvade. Sen en svenskauppgift vi fick om särskrivning där en mening löd; jag såg en röd stjärt flyga förbi utanför fönstret. fyfan!

I alla fall, när jag slutat så gick jag och daniel till cafét i sundahalllen och där var hans mamma och bror :) hans mamma bjöd oss på hamburgare, mums! sedan så jobbade vi och han åkte hem till sig och jag till mig och åt en pizzabit och nu gör jag ingenting, somnar när som helst känns det som :o hahaha.

Ne, men nu ska jag hämta en flaska vatten och lägga mig och kolla tv.
PUSSPUSS

trööööööööööööttttt

God morgon, jag är trött som fan :( vill bara lägga mig och sova igen. Har i alla fall bara dratt på mig tights, två linnen och en kofta och suttit upp håret asslarvigt, hahaha. Nyss fixat min farmville och snart ska mamma köra ig till skolan :D LAT!

Hinner inte hem från skolan innan jag ska jobba sen :( assegt, men daniel skulle vänta tills jag slutade och vara med mig innan jobbet :) älskling<3

Ne, nu ska jag stänga.
TTYL, PUSS.

natti

Har just kollat idol :) ska ta mig en kopp te och läsa igenom glosorna en sista gång innan jag lägger mig.
I alla fall, designen har ändrats liiiite liiiite. haha. Sen så kollade jag igenom vidoklippen på idolgrejerna, där finns ju alla och inte bara dom som visas på tv, och vem hittar man då! jo ingen mindre än Henning :o hahaha, den stora frågan är om han gick vidare eller ej då man inte får se de :( hahhaha.

i alla fall;
te-plugga-sova! :*

15.27

Kom hem för en stund sen, har precis ätit ett äpple och en kiwi, två av fem frukter/dag. hahahaha x) i alla fall så ska jag nog som sagt kolla lite design och sedan plugga turism så jag får det gjort någon gång och läsa på lite på engelskaglosorna. trååååååkigt, men det måste göras. Är sjukt hungrig, har vart det hela dagen så ska nog laga något gott att äta om en stund :)

Imorgon är det fredag :D helt sjukt vad fort veckan har gått. Men det är gott :) ska jobba på kvällen och daniel ska vara vikarie så det ska nog bli skoj.



för er som undrar hur jag sett ut idag (antagligen ingen? haha)
sandaler från peperoni
jeans från gina tricot
vitt linne från gina tricot
blå blus från lindex tror jag? mamms är den i alla fall.
och sen samma smycken som igår och fläta i luggen på det :)

ne, nu ska jag fixa lite.
pusss!

good morning sunshines!

sitter och äter frukost faktiskt :) onakafil med cornflakes och en knäckis, måste snabba mig för om tio min ska jag gå och jag måste hinna borsta tänderna och grejer. I alla fall så har jag sovmorgon idag med, häärligt! 2 lektioner båda tråkiga som fåååå, först svenska med surtant och sedan 2 ½ timma administration (y) SJUKT TRÅKIGT.

i alla fall så ska jag försöka fixa lite med designen sen :)

pussspuss

segt!

har vart alldeless för slapp idag :) i alla fall så åt hela klassen på kinan utan jag och jossan som inte gillar kina så vi gick över till thai istället:) sjukt gott! sedan tog vi bussen hem, BUSSEN! riktigt dåligt av mig där :(

nu i alla fall så ligger jag och väntar på att den jävla fotbollen ska sluta, fan sänd på en annan kanal så det slipper gå ut över oss fotbollsointresserade, för att jag blir bara mer och mer irriterad för varje sekund.

har i alla fall vart med daniel idag :) typ bara legat i sängen och kollat tv, så sjukt trötta båda två. men nu cyklade han för över en timma sedan och jag har duschat och målat mina naglar med mitt barbierosa nagellack. ska snart göra en kopp te och ta mig en knäckemacka och invänta idol.

förresten så håller jag på förfullt med att försöka hitta en design som jag gillar, men det går inge vidare. förhoppningsvis hittar jag något snart :) ska nog se om jag har några medfödda talanger för photoshop imorgon och slänga ihop en ny header i alla fall så det blir någon förändring för jag är så sjukt trött på min bloggs utseende.

thaien





men i alla fall;
idol - kvällsmat - plugg! :*

älskar dig mest i världen daniel<3


god morgon! :D

har haft en supermorgon! Daniel sov här inatt så det har vart varmt och skönt i sängen hela natten :) Han gick upp vid sju och jag halvsov till tio i åtta typ, sen var det bara upp att klä på sig :) gick väldigt snabbt idag, fixade inte håret heller utan bara satte upp det i en ful liten bulle :D så jag fick en lååååååååååång frukost vilket var väldigt härlig :) sedan sminkade jag mig på tio min och så hann jag skriva lite snabbt här innan jag går (a) rätt tråkigt inlägg men jag blev bara så sugen på att skriva nyss :D ska bli mer sånt när jag fixat lite mer med designen :) I alla fall så är det klassdag och vi ska till kinan och käka och sen vet jag inte mer, men det blir nog mysigt :) ni får några bilder av mig innan jag stänger nu också :D




först min härliga frukost som bestod av två knäckemackor, en med ost och skinka och en med kaviar, en skål onakafil och cornflakes, ett glas apelsinjuice och en mugg te med mjölk :D gott!



sedan får ni dagens outfit (HAHAHA låter så sjukt töntigt)
-peperoniskor i skinn från scorette
- svarta tights från gina tricot
- svart linne från gina tricot
- vit tunika med knappar från gina tricot
- mammas gamla jeansjacka
- svart skinnväska från kårlins
- sjal från hm
- pärlörhängen från glitter
- armband från spanien
- farmor eller farfars mammas gamla förlovningsring :)

have a nice day, pusss :D

RSS 2.0